A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Körmendi Zita Anna

 
Beosztása: A Kormon Lehel Tehetséggondozó tanulója
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: november 05.)
Testalkat: Nem valószínű, hogy sokat fog még nőni, na nem mintha panaszkodhatna a maga százhetven centiméterére. Ugyanakkor felesleges kilókkal sem küzd, viszont komolyabb izomzattal sem büszkélkedhet.
Vonások: Ha mosolyog, kifejezetten pufi az arca - de ez inkább előnyére válik, mint hátrányára.
Szem: Világoszöld
Haj: Bőven a válla alá érő, szőke hajkorona.
Általános öltözet
Igazi lányos lány, imádja a nagy ruhákat, a szép szoknyákat, a csinos cipőket - és a harsányabb színeket. Persze, ha hűvösebbre fordul az idő, akkor előkerül egy-két farmer is a szekrényéből, zártabb cipők és pulóverek társaságában.
Első benyomás, kisugárzás
Tele van élettel, amolyan élj a mának típus. Önbizalmát tíz ember között is szétoszthatná - kivéve, ha az ellenkező nemről van szó -, akkor is jutna mindenkinek elég, mégsem feltétlenül kellemetlen a társaságában lenni.

"A Zita név leginkább gyakorlatias gondolkodást támogat. A név viselőjének ötletei sokszor briliánsak, kedveli a nagy társaságokat, és fontos számára, hogy jó benyomást tegyen másokra. Ennek érdekében igyekszik mindent elkövetni. Nagyszerű tanáccsal látja el az azt igénylőket, és figyelmével ajándékozza meg azokat, akik problémájukkal fordulnak hozzá. Néha olyankor is mások felé fordul, amikor valójában magával kellene törődnie." "Az Anna név éles eszű személyiség kialakulását támogatja. A név viselői érzékenyek, ötletesek és fogékonyak a különféle művészeti ágakra. Szociális beállítottságúak, kedvesek, türelmesek másokkal. Olyannyira fontos számukra mások társasága, hogy az is előfordul, hogy szavaiknak túl nagy jelentőséget tulajdonítanak. Döntéseikben inkább az érzelmeikre hagyatkoznak mint a józan ész szavára."

Leírás

Gyulai középosztálybeli máguscsaládba született, első és egyben utolsó gyermekként. Édesanyja könyvelő, míg édesapja a rend őreinek sorát gazdagítja gemmáriusként. Soha nem került szóba köztük egy újabb gyermekáldás gondolata, a rengeteg munka ugyanis éppen eléggé megnehezítette egyetlen lányuk nevelését is. Persze a Mirarx nagy segítséget nyújtott nekik azzal, hogy a nap nagy részét ott töltötte, a megfelelő szülő-gyermek kapcsolat kialakítását viszont nagyban akadályozta.
Tizenkét évesen kezdte meg tanulmányait a Martionban, ahol a Lortonosok táborát erősíti. Nem okozott túl sok problémát a szülőktől való elszakadás, bár eleinte minden hétvégén hazajárt. Később azonban már csak minden második, majd harmadik héten tett látogatást a családi fészekben, harmadikos korától kezdve pedig már csak havonta egyszer.

Talpraesett lány, ennek megfelelően igyekszik alakítani az életét. A tanulmányi eredményei is viszonylag jók, annak ellenére, hogy néhány tárgyat előszeretettel igyekszik figyelmen kívül hagyni - leginkább azért, mert nulla tehetséget érez magában hozzájuk. Vannak azonban olyan témák, melyek igazán felkeltették az érdeklődését, így azok megismerésére több energiát is áldoz a szükségesnél. Sokan csodálkoztak például azon, hogy ő komolyan veszi a jóslás "tudományát". Márpedig ő egyetlen alkalommal sem hiányzott a fakultációs órákról.


Ami a továbbtanulást illeti, eltökélt szándéka rúnákkal foglalkozni, ez ugyanis a másik téma, ami érdekli őt, és tehetséget is érez magában hozzá. Persze nem utolsó szempont az sem, hogy ebből talán meg is fog tudni élni.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.01.17. 18:14:35

Üzenet küldése