A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kőhalmi József

 
Beosztása: Utcai festő
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: október 12.)
Testalkat: Nem igazán nyúlt meg, szóval jóval átlag alatti a magassága (nagyjából 170 cm), alkata pedig elég megtévesztő. Amolyan kicsi a bors, de erős típus.
Vonások: Egy-két jól sikerült szóváltásnak köszönhetően néhány maradandó heg fedezhető fel az arca több pontján, ez szerinte inkább menő, mint illúzióromboló.
Szem: Barna
Haj: Barna, alkalmanként zselével kezelt.
Általános öltözet
A rendelkezésére álló ruhadarabok csak ritkán újak, legtöbbjüknek nem ő az első tulajdonosa, vagy egészen egyszerűen csak kölcsönkapta - bár ez egyikre sincs ráírva. Az összeállítás ennek megfelelően gyakran elég vegyes, mégis tökéletesen beilleszkedik egy átlagos városképbe.
Első benyomás, kisugárzás
Nagyon macsó. Legalábbis mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt higgyék róla mások. Egyértelműen odavan a "gyengébbik" nem képviselőiért, azt viszont már rég belátta, hogy nem engedheti meg magának, hogy válogasson közülük. Elsőre azonban mindenképpen szimpatikus, bármiről el lehet vele beszélgetni, annak ellenére, hogy egyértelműen kiszorul a túliskolázott értelmiségiek közül.

Leírás

Találkozhattál már vele, ő az a srác, aki az ideje túlnyomó részét a Váci utcán tölti. De komolyan, néha még ott is éjszakázik. Többnyire festeget, nála jobban valószínűleg csak a tervezők ismerik jobban az utcában fellelhető épületek külső szerkezetét.
Forgalmasabb napokon még egy kisebb tömeg is körbe szokta venni, ekkor pedig nem szégyell előtérbe helyezni egy perselynek használt dobozkát, hogy némi anyagi támogatáshoz jusson - nagyon drágán adják manapság az ecseteket és festékeket, tényleg.

Személyiségét tekintve elég közvetlen, lányokat minden gond nélkül szólít meg, ennek hátulütőjeként viszont gyakran előfordul, hogy felkeresik őt az ezen feldühödött, magukat erősnek képzelő hősszerelmes barátok. Ezeket a találkozókat pedig nem mindig ússza meg egy-két karcolással.

Állítása szerint édesanyjával él a XIII. kerületben, erre azonban erősen rácáfol, hogy azon a környéken lehet őt a legritkábban felfedezni éjszakánként, amikor a normális emberek aludni térnek.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.09.27. 23:43:53

Üzenet küldése