A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kőrösi-Fekete Flóra

 
Beosztása:


Félbolond HercegnőNem:
Életkor: 32 (születésnap: március 21.)
Testalkat: Csinos, teltkarcsú, de modellnek már éppen nem vennék fel. Pláne, hogy az átlaghoz képest alacsony.
Vonások: Arca kifejezetten szép, szemei nagyok, orra kicsi. Mimikája kifejező, tudatosan használt.
Szem: Feltűnő, világoszöld szempár. Olykor igazi lélektükrök, máskor pedig mintha láthatatlan függöny rejtené el az érzelmeket, közönyös álarc mögé rejtve tekintetét.
Haj: Dús, csokoládébarna, természetes hullámokban leomló haj keretezi arcát, mely egészen a könyökéig ér. Frufruja gyakran a homlokába, szemébe lóg.
Általános öltözet
Fiatalos, mégis jómódra valló ruhadarabok jellemzik öltözködését. Ha valaki, aki évek óta nem látta (ez pedig nem kihívás) összefutna vele, esélyes, hogy meg se ismerné. Lehet, hogy a bőröndjét ellopták a reptéren. Vagy egyszerűen csak felnőtt. Továbbra is a sötét színek dominálnak a ruhatárában, ezt a szokását nem nőtte ki, viszont ezeket ízlésesebben és jóval kifinomultabban válogatja össze. Végre nem úgy néz ki, mint egy varázstalan lelenc, hanem mint egy felnőtt, Családos NŐ, akinek fenemód felvitték a dolgát. Valakinek bejött az élet, na.
Első benyomás, kisugárzás
Ha eltűröd a belőle áradó fennsőbbrendűségi érzést és a cinizmust, s a tenyered sem kezd el viszketni egy-egy provokatívabb megnyilvánulása hallatán, nem lesz semmi problémád azzal, hogy megkedveld. Annyi bizonyos, hogy lehetetlen figyelmen kívül hagyni, hiszen külleme mellett viselkedése is magára vonzza a tekinteteket. Könnyen ismerkedik, hiszen alapvetően jókedélyű, ám azt nem érdemes elvárni tőle, hogy úgy kezeljen, mintha te lennél az egyetlen, legjobb barátja - ahhoz túl bizalmatlan.


Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Maróti Mesés Molyhok

Leírás

Fontosabb információk.

Pálcája tizenkét és fél hüvelykes, hársfából készült, magjában sárkányszívizomhúr található.
Ami a sportokat illeti, a lovaglással van igazán kibékülve, s ugyan nem nagy kviddicsrajongó, háza csapatát évekig terelőként erősítette/gyengítette.
A tanuláshoz sose viszonyult mintadiák módon, mégis, bizonyítványaiban a legrosszabb jegy mindig is egy-két Elvárt Index volt. Szerette volna azt hinni magáról, hogy bájitaltanból ő az egyik legjobb az évfolyamon, de ehhez persze nemcsak ész; ügyesség is kellett volna. Abból meg, amint lentebb látni lehett, nem osztottak neki túl nagy dózist.

Jellemző tulajdonságai (DW-karakterlap alapján).
Fizikum: hagy némi kívánnivalót maga után, alacsony, törékeny csontozatú, fáradékony.(8)
Akaraterő: előbbit ellensúlyozza, hogy rendkívül kitartó, kitűzött céljáért bármit megtesz (bizonyos kereteken belül, persze). (14)
Ügyesség: lovas s terelői „karrierjének” ellenére nem tartozik a legügyesebbek közé, előfordul, hogy akaratán kívül leejt, felborít tárgyakat. Vagy épp önmagát. (7)
Intelligencia: hiába vannak eszement, infantilis ötletei, meglepően jó esze van. Még a tanuláshoz is. Pedig látszatra ahhoz is szkeptikusan, nemtörődöm módon viszonyul. (13)
Megjelenés: kifejezetten szép, magára vonzza a tekinteteket - és legtöbb esetben ott is tartja. (15)
Észlelés: legtöbbször borzasztóan figyelmetlen, gyakran érik emiatt kellemes-kellemetlen meglepetések. (8)
Mágia: az átváltoztatásokat leszámítva rendkívül ügyes, kiemelten az átkok terén. Nem csoda hát, hogy sokkal jobban kedveli a „pálcás tantárgyakat”. (15)

Bárhol, bármilyen közegben képes alkalmazkodni, hála többek között a már említett színészi tehetségének. Ezt segíti kitartása is; hétköznapi helyzetekben és varázspárbajokban sem adja fel könnyen, a győzelemig küzd. Szerencsére gyorsan varázsol, így nem sokszor érik kellemetlen meglepetések.
Ám hogy jó tulajdonságait valami kompenzálja, egy kellemetlen kaland óta arachnofóbiával küzd, tehát retteg mindenfajta póktól. Még a klubhelyiség tükrét őrző Dezdemóna alatt sem sétál el szívesen. Erre rátetéz gyávasága is; ha veszélyt észlel, inkább menekül, menti saját bőrét, nem sokszor látni tőle önfeláldozó hőstetteket. Az átváltoztatásokhoz sajnos elég tehetségtelen, csak hosszas gyakorlás után képes elvégezni még a legkönnyebbeket is. És ha mindez nem volna elég, haragosa Felföldi Dániel is, az iskola igazgatója. Neki "köszönhető", hogy kénytelen megismételni a hatodik évfolyamot.

Meggyőzés terén párját ritkítja, alaposan meg van áldva színészi tehetséggel. Szemrebbenés nélkül hazudik, bármikor képes elhitetni saját igazát.
Jól ért a bájitalkeveréshez.
A szónoklás sem esik a nehezére, legtöbbször ügyesen bánik a szavakkal, bátran kiáll nagyobb tömeg elé is.
Egész jól úszik, felismeri a legtöbb varázstárgyat és legendás lényt, és az általános műveltsége sem hiányzik.

//A képet ne nyúld le.//

Leírás


Aktuális állapot:
Fel van öltözve, az biztos.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2005.06.12. 14:50:03

Üzenet küldése