A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kőszáli Dorottya Réta

 
Beosztása:
Nem:
Életkor: 21 (születésnap: november 18.)
Testalkat: Korának megfelelő a testalkata, teljesen átlagos lányka, talán egy leheletnyit vékonyabb a többieknél
Vonások: Halvány bőr, szimmetrikus arc, apró orr, szépen ívelt száj
Szem: Sétáltál már kora ősszel egy lombos erdőben? A zöld és a barna keveréke vesz körül, olyan megnyugtató, egyre beljebb és beljebb sétálsz... Aztán hirtelen rádöbbensz, fogalmad sincs hol vagy, hiszen Te ebbe a szempárba belevesztél.
Haj: Sötét gesztenyebarna, természetes mivoltában egyenes. Általában kiengedve hordja, gyakran láthatod, hogy lágy hullámokban omlik Dorottya vállára.


Általános öltözet
Sajnos a kép rejtélyes okokból nem jelenik meg, próbálkozz legközelebbDorottya olykor hangulatember és ez a ruhatárán is meglátszik.Sajnos a kép rejtélyes okokból nem jelenik meg, próbálkozz legközelebb
Nincs egy kiforrott stílusa, szekrényében farmert és kockás inget épp úgy találhatsz, mint lenge nyári ruhácskát.
Ahogy a lányok többsége, persze ő is, szeret csinosan öltözködni, talán néhány fiút a cipők tömege elrettentene.
Kiegészítők nélkül úgy érzi föl sincs öltözve, ékszerek, kalapok és kendők száma még a magassarkúk számát is meghaladja.Első benyomás, kisugárzás
Első ránézésre arra gondolsz, "Íme még egy lány a sok közül!".
Aztán közelebb lépsz, találkozik a tekintetetek, valami oda vonz hozzá és megszólítod.
Az első pár mondat után, felmerül benned, talán tévedtél, talán nem is olyan átlagos...Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Miskolci Magyar Mennydörgők (1)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Hűvösvölgyi Haragos Hidrák

Leírás

Zord, hideg éjszaka volt mikor Dorottya világra jött 1997-ben egy svédországi kisvárosban.
Hogy kerül egy magyar máguscsalád sarja ilyen északra? A magyarázat egyszerű: szerelem.
Sajnos a kép rejtélyes okokból nem jelenik meg, próbálkozz legközelebb Mikor a turistavezetőként dolgozó Kőszáli Abigél megpillantotta a csoportjában a magas fekete, zöldszemű svéd úriembert, Larst, azonnal tudta szembe jött vele élete szerelme. Az első mosolyt,hamar az első randevú követte, majd a közös élet Svédországban. A nagy boldogságban a fiatal boszorka azonban elfelejtette megemlíteni mágus származását. Mikor hosszú hónapok múlva előállt az igazsággal, talan kedvese megfutamodott. Rá pár hónapra, októberben megszületett Dorottya, akit édesanyja mindig is egyedül nevelt.
Dorottya életét már óvodás korában is kísérték furcsaságok, természetesen érzete, hogy más mint a többi svéd kisgyerek, de a nagy beszélgetésre édesanyjával az iskolakezdés előtt nem sokkal, 6 évesen került sor. A hírt ekkor, természetesen, örömmel fogadta, így végre magyarázatot talált egyes "rejtélyes" eseményekre. Ezután a budapesti Mirarxhoz hasonló iskolába járt Svédországban. 12 évesen a Martion magántanulója lett, hogy anyanyelvén tanulhasson. Mikor a tehetséges kis boszorka 13 éves lett anyja elmondta származása történetét, Dorottyát megdöbbentette az igazság. Kissé eltávolodott a mágiától, hiszen azt okolta apja elvesztéséért. Abigél úgy döntött itt az ideje haza, vissza Magyarországra, Komlóra költözni, hogy lánya rájöjjön milyen csodálatos képesség birtokában van.
Dorottya 15 évesen került a martion ferfex ösvényére, bátor, jóindulatú, mosolygós kislányként, a fejében egy kis zűrrel, végre nem csak a messzi távolból vehet részt az iskola életében. A kastélyban átélt jövendőbeli kalandok, új ismerősök, remélhetőleg meggyőzik a lánykát arról, érdemes mágusnak lenni.
//User 19 éves, Budapesti lány, szívesen várom a belső üzeneteket. A karakterkép Emma Roberts, kérlek ne lopd! :) //

Aktuális állapot:
Aktuális állapot

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.02.02. 12:56:42

Üzenet küldése