A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kőszegi Demetria

 
Beosztása: Világjáró
Nem:
Életkor: 30 (születésnap: február 22.)
Testalkat: Átlagosnak tűnik, de ha kicsit jobban megnézi az ember, láthatja, hogy kifejezetten stramm, erős csontozatú nő, akinél a természet nem spórolt a kerek idomokkal.
Vonások: Nincsen bibircsókja és a fülei sem állnak el a fejétől látványosan... Kellemes, mégis átlagos vonásokkal bír.
Szem: Gesztenyebarna.
Haj: Majdhogynem feketébe hajló sötétbarna.
Általános öltözet
Szűk farmerok, mélyen dekoltált felsők és ruhák, bőrdzsekik… A kevesebb néha több elvet vallva választja ki ruháit, melyek között a bőr anyagú darabok előkelő helyen szerepelnek. Nem követ egyetlen stílusirányzatot sem, azt veszi fel, amit hangulata (és persze az alkalom) épp megkíván.

Első benyomás, kisugárzás
Még ha nem is feltétlenül szimpatikus, mégis van benne valami megnyerő. Belevaló, harsány, sokszor már-már szemtelenül gátlástalan. - Lehet szeretni, vagy utálni, de rajta már a közvélemény nem fog változtatni, az egyszer biztos! Amit pedig nemhogy nem rejteget, még büszke is rá: a vámpírtársadalmat erősíti létével.

Leírás


"Ó vér, vér, vérnek gyermeke aludj csendesen, jó anyád, a Hold vigyáz reád.
Hosszú az éjszaka, sötét a vár, de bölcsődnek rejtekén nem talál meg élet, sem halál..."

Oda húz nyugtalan szívem, hol még nem jártam. Hol nem ismernek és nem keres senki, de még a nyelvét sem beszélem a vidéknek. Minek is bajlódnék ilyesmivel, mikor megoldja egyetlen varázslat! Csak ráböktem a térképre - valami Vecsés volt írva a toll hegye alá - és már magam mögött is hagytam a múltam, mint rendetlen szobára csukják rá az ajtót, ha vendég érkezik a házhoz...

Életem a halálommal kezdődött el igazán, ami előtte volt, aligha nevezhető életnek egy magamfajta szilaj-szabad teremtés számára, ezt pedig Teremtőm gyorsan felismerte. Miképpen azt is, hogy ha madarat nevel, égboltnak kell lennie, s nem kalitkának. Nem marasztalt hát, mikor úgy döntöttem, a mellette töltött évekből elég volt; világot látnék!
Vonzott a keleti táj, a holland gyarmatok egzotikus világa. Láttam Vegas szédítő neonfény-árját, majd onnét a háború vihara űzött vissza a vén Európa felé. Sosem szerettem meg az orosz nyelvet, ellenben a balkáni habitussal. - Utaztam, fejlődtem, feszegettem a határokat és saját határaimat. Mindenhol jó volt, de egy idő után mégsem leltem sehol nyugtot.

{továbbiak}


Aktuális állapot:

(+ fekete csőfarmeros, bokacsizmás)

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.03.14. 20:28:00

Üzenet küldése