A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kővári Barbara

 
Beosztása: Modell, Sminkes
Nem:
Életkor: 29 (születésnap: június 04.)
Testalkat: Magas (174 cm) és vékony (53 kg). Bár régen csúfolták a fiúk, most már belátják, hogy nem is olyan rosszak azok a gólyalábak.
Vonások: Vékony, ívelt száj, csinos orr, mandulavágású szemek. Alapvetően szép de átlagos az összkép. Nem tudnád megmondani, hogy miért nem sikerül levenni róla a szemed.
Szem: Világoskék szempár tulajdonosa, amiben mindig csillog az érdeklődés és az optimizmus.
Haj: Nem túl bevállalós: két havonta vágatja egyszerű, vállig érő fazonra. Színét illetően alapból sötétszőke, amin olykor világosíttat.
Általános öltözet
Gyakorlott szem kiszúrhatja, hogy szinte minden ruhája márkás és egyedi. A tervezők szeretik ha viseli a legújabb kollekciójukat, mert remek reklámot jelent.
Bár alapvetően visszafogott lány, szereti a különlegesebb darabokat bevariálni a hétköznapjaiba is. Egy-egy feltűnő szín, vagy forma; mindig remekül válogatja össze a szettjét úgy, hogy cseppet se nyújtson kihívó vagy közönséges látványt.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves, vidám, kissé bolondos. Szereti ha pörögnek körülötte az események, és olykor mintha el is várná, hogy szórakoztassák.
Könnyen kezdeményez beszélgetést bárkivel, szeret ismerkedni, de kevés ember áll igazán közel hozzá. Általában azelőtt kihátrál a kapcsolatokból, mielőtt azok komolyra fordulhatnának.

Leírás

Mióta közszereplő vált belőle, kevés dolog van, amit nem tudnak róla az emberek. Mindenki számára nyitott könyv az élete; ha valaki kíváncsi, csak nyisson ki egy magazint. Már elsők közt kiderül róla a kora, a családi állapota és a származása. A második oldalon már megjelenik az is, hogy lisztérzékeny, hogy nem beszéli még jól a magyart és, hogy természetes szőke a haja. Mi másra lehet még kíváncsi az ember?

1990. júniusában született, Sydneyben, első gyermekként a családba. Az anyja mágus volt, míg az apja sutta, így csak reménykedhettek, hogy a leányzónak is jut majd a varázslatból. Csalódniuk kellett.
Ellenben a hét évvel fiatalabb húgával, aki már mágiával a vérében született. Ő maga soha nem bánta; szeretett egyszerű életet élni. Nem is akart kitűnni a tömegből, különlegesként élni, és nem szerette a változásokat sem. Így különösen rosszul érintette, mikor Magyarországra költözött a család, a nagyszülei által rájuk hagyott birtokra. Máig nem beszéli tisztán a nyelvet, pedig ennek már vagy öt éve.
Tudni lehet azt is, hogy sminkesnek tanult miután befejezte a gimit, de nem volt alkalma beindítani a karrierjét. Miután költöztek, kénytelen volt nyelvtanfolyamra járni, mert sajna nincs olyan segítsége, mint az ezernyelv a húgának. Ő talan módszerekkel kell, hogy boldoguljon.
Pont az egyik órája után ücsörgött egy kávézóban, mikor odament hozzá egy hölgy, névjegykártyával, hogy lát benne fantáziát és ha érdekli a modell szakma, hát keresse fel. Ő meg kedvesen elhajtotta. Volt elég elfoglaltsága amúgy is.
Ki tudja, hogy miért döntött végül másként; egyik újság szerint a pénz miatt, máshol azt lehet olvasni, hogy a családja vette rá, de lényeg a lényeg: elment egy próbafotózásra, onnan pedig magával ragadta az áradat.
Meglepően gyorsan robbant be a köztudatba, mindenhonnan megkeresték. Eleinte látható volt a kólareklámtól a cirkuszplakátig bármin, majd egy éve pedig egy neves kozmetikai cég nagykövete lett.
Ma már híres márkák arcaként pózol, neves tervezők ruhakölteményiben vonul a kifutón és el sem tudja képzelni, hogy mást csináljon. Az egyetlen amit sajnál, hogy keveset lehet otthon a családjával, de szerencséjére anyuka elég ügyesen illan utána, ha éppen messzire hívja el a munka.

DW-karakterlap
Fizikum: 13
Észlelés: 8
Ügyesség: 11
Megjelenés: 17
Intelligencia: 11
Akaraterő: 11

Előnyök: Egy elbűvölő ember, Híres-3, Kiváló tulajdonságok
Hátrányok: Allergia-4, Pacifista, Türelmetlen, Alacsony fájdalomküszöb-2Aktuális állapot:
Megjelenés: 17


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.05.27. 23:08:56

Üzenet küldése