A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kőváry Hunor

 
Beosztása: Gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 36 (születésnap: február 20.)
Testalkat: Kb. 185 centi magas, szálkásabb, vékonyabb fajta, mozgása is részben ebből fakadóan egészen könnyed.
Vonások: Hiába a harmadik X, néha még egészen a kamaszkort tudják grimaszai idézni, ami inkább vicces vagy aranyos. Arcának jobb oldalán a szemén keresztül egy vékoony de hosszabb sebhely húzódik.
Szem: Kellemes mély zöld, enyhe melegség csillog bennük a legtöbbször.
Haj: Fekete és kócos. Fésűt nagyon ritkán és nyomós indokkal lát csak. Egyébként rövid és borzas fazonú.
Általános öltözet
Munka közben szigorúan ragaszkodik az enyenruhához. Civilben is szereti a fehér inget, a kissé szakadtabb farmert, és vérbeli motorosként a fekete bőr holmikat, néha láncot is. Sőt, előfordul, hogy ékszert is visel ilyenkor. Persze rózsaszínt sosem venne fel, csakis befolyásoló mágia vagy tudatmódosító szer hatása alatt!!
Első benyomás, kisugárzás
Alapvetően megnyerő tud lenni, a sebhely ellenére is, mindig ott csillog a szemében valami kisfiús jókedv. Általában mosolyog is, bár munka közben ez nem mindig igaz. Ha segítségre van szükséged, neki nyugodtan szólhatsz, biztosan megpróbál valamit tenni érte.

Leírás

1982. 02. 20-án született Budapesten a Kőváry család egyetlen gyermekeként. Máguscsaládból származik, bár rajta kívül csak a dédszülői között talált először születettet, ő is aero volt. Az ő esetében is hamar kiderült, hogy jól ért a levegő varázslatokhoz, ez eléggé meghatározza a hobbijait, a személyiségét, mindenét. Mondhatni, átlagos gyerekkora volt, szerető családban él a mai napig is, bár már elköltözött otthonról. Édesanyja patikus, nagyon jól ért a bájitalokhoz, ellenben Hunorral, akinek egy csepp érzéke sincs hozzájuk. Édesapja pedig varázstárgy készítő. A martionban a Neredinbe került, habár sok barátja volt a másik ösvényekről is. Egyik legjobb barátja Kajtár Olivér, akivel a mai napig minden héten legalább egyszer találkozik, ha másért nem, egy kis nosztalgiára. Nagyon szeretett odajárni, gyakran hiányoznak neki azok az évek, főleg a különórák az utolsó két évből. Hamar eldöntötte, hogy gemmárius szeretne lenni, így főleg a mágikus tárgyakra fektetett több energiát, de azért az érettségije is jól sikerült, választott tárgya a fizika volt. Emellett 14 évesen már az első motorja és jogosítványa is megvolt, így épp aktuális barátnőit is mindig azzal fuvarozta, ha épp nem féltek tőle ^^.

A martion után az Oswald König Akadémiára került, Nemzetvédelmi szakra ment, nem csak az alap, de a mesterszakot is elvégezte, jelenleg pedig függetlenként dolgozik a minisztériumnak. Ha teheti, motorral jár be dolgozni, mindene a száguldás, ha tél jön, akkor csak simán a levegőben. Ilyenkor féltve őrzi a „lovát” a garázsban. Egy kisebb családi házban lakik egyébként Pilisvörösváron, így még meg is éri motorral bejárni, gyorsabb, mint tömegközlekedve, bár a távoljárás lenne a legkényelmesebb.

Szereti a munkáját, de ő is tudja, hol vannak a határok, ennek is köszönhető, hogy a júliusi eseményekkor az ellenállás oldalára állt. Bár alapvetően elkötelezett gemmárius, hisz a demokráciában, így ehhez, nem pedig aktuális kormányhoz hű. Ezért is háborította fel, mikor bebörtönözték, csak mert nem vonult be születettként a honvédelmi sereghez, emellett mélységesen elítélte a Családosok megjelölését is.

Civilként gyakorta látható az utcákon, egy gyönyörű fekete sportmotorral köröz a városban. Persze ha vezet, nem iszik, de szeret beülni élőzenére egy ital mellé. Maga is gitározik, de csak hobbiból. Emellett nagy természetrajongó, telente egy hetet mindig kivesz, és elmegy síelni valami kellően magas síparadicsomba. Ha teheti, akkor pedig nem is egyedül. Bár nem mindenkinek bizalomgerjesztő a sebhely az arcán, amit egy motorbaleset kapcsán szerzett még Königes évei alatt.Aktuális állapot:
Fekete egyenruháját viseli egy kényelmes bakanccsal, amin szerencsére nem látszik az esetleges olajfolt a motorról.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.08.02. 20:36:39


Ez a karakter rendelkezik egy Platina nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése