A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kahr Hiador

 
Beosztása: Gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 32 (születésnap: február 18.)
Testalkat: 177 centiméter magas, arányos testalkattal rendelkezik. Első látásra talán nem tűnik fel, de remek izomzattal rendelkezik, tele nyers erővel, érződik a minden napos edzés.
Vonások: Határozott, erős arcvonásait kisfiús mosolya ellensúlyozza.
Szem: Világoskék. Barátságosan mosolygó tekintete hihetetlen gyorsasággal tud komollyá, vagy dühösen zikrázóváválni.
Haj: Szőkés-barna haját mindig rövidre vágva hordja.
Általános öltözet
A laza ruhadarabokat részesíti előnyben, kifejezetten kényelmetlenül érzi magát öltönyben és nyakkendőben, ennek ellenére, munkája olykor megkívánja, hogy ezen darabokat is felvegye.
Első benyomás, kisugárzás
Meleg szívű, közvetlen, barátságos. Könnyen szóba elegyedik bárkivel, éppen ezért nem esik nehezére új ismeretségeket sem kötni. Jól alkalmazkodik, aminek a munkájában veszi a legnagyobb hasznát.

Leírás

"Reggel ébredsz, fölkelsz, kinézel az ablakon. Minden a helyén van: fák, bokrok, virágok, ragyog a kert, mindent fénnyel áraszt el a nap, mely, mi sem természetesebb, ma is világot ad, pirkadattal ad jelt a kakasoknak, hajnali fénnyel töri át a rétek fölött libegő párát, és derűssé teszi az ébredező halandókat. Derűs leszel te is, fölragyog a szemed, beleborzongsz a gyönyörűségbe. Este kószálsz egyet, beleballagsz a végtelenbe, és elmerülsz a csillagok sziklatengerében. Kísérőnkre, a holdra veted a szemed, és talán ekkor, ebben a hátborzongató, szívbemarkoló látványban gyönyörködve egyetlen pillanatig a csoda és a mindenség részévé válsz. De vajon átéled-e, képes vagy-e átélni a pillanatot? A pillanatot, melyben eljut a tudatodig: létezem. Benne vagyok a pillanatban. Bennem jött létre a pillanat. Megfogott, megkaparintott, eggyé lettünk. Elementáris erővel hat rám. Elvarázsol. Bűvöletben tart. Észreveszem, hogy létezem. Hogy részese vagyok e földi csodának. Itt lehetek a mesebeli, szó szerint egyszeri földön, és emberként élhetem meg ezt a rendkívüli pillanatot, élő, gondolkodó, szépre és jóra érzékeny emberként lehetek részese ennek a pillanatnak. Átfut az agyamon: halandó vagyok. Mindezt látom, láthatom, amíg létezem, aztán mintha elvágták volna. Halandó vagyok, véges az élmény, gyufalángnyi, sercenésnyi, szikravillanásnyi a pillanat."
Nagy Bandó András

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.22. 19:45:24

Üzenet küldése