A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kalmár Tibor

 
Beosztása: Szállodamenedzser
Nem: Férfi
Életkor: 30 (születésnap: május 26.)
Testalkat: Középmagas, széles vállú férfi, nincs kigyúrva, és a hasa sem kockás, de súlyfeleslegese sincs.
Vonások: Kölyökképű, vidám, szeplős arca van, még akkor is vigyorog, amikor semmi oka nincs rá.
Szem: Világosbarna.
Haj: Szőke, rövid haja van, szereti zselézni/vaxolni
Általános öltözet
Munkában öltöny - nyakkendő, amitől alig várja, hogy megszabaduljon. Otthon legszívesebben pólóban és alsógatyában flangál, de ha elmegy otthonról, farmer pólóval vagy inggel a legjellemzőbb.
Első benyomás, kisugárzás
Abszolút kettős személyiség. Ha üzletről van szó komoly, megfontolt és gyakorlatias, a magánéletben azonban olyan, mint egy nagy gyerek. Adj oda neki egy focilabdát, és nekiáll dekázni, vidd el a Határtalanba, és ki sem tudod onnan robbantani. Az X-Boxról nem is beszélve...

Leírás

Ilyenek az ikrek

Legjellemzőbb tulajdonságai: nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés. Az Ikrek jegyében született ember olyan, akár a higany: örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imád utazni, társaságba járni, információkat adni-venni. Szíve szerint egyszerre öt helyen lenne, nehogy lemaradjon valamiről. Környezete gyakran következetlennek tartja, valójában azonban gyorsan változó hangulata miatt kezd újabb és újabb dolgokba anélkül, hogy az előzőnek a végére járna. Az Ikrek kettős jegy, ebből fakad, hogy a jelleme is változékony: hol zsugori, hol meg nagyvonalú, egyik percben még búskomor, a másikban harsány jókedve támad. Egyszer borzas, lompos, máskor meg mintha skatulyából húzták volna ki. Könnyen leveszi az embereket a lábukról, mert szertelenségében is kedves, rendetlenségével is vonzó, a viselkedése sosem bántó, stílusa behízelgő. Kellemes társalgó, stílusa utánozhatatlan, így a "minden lében kanál" természetét senki nem érzi tolakodónak. Csak locsi-fecsi közlékenysége miatt néznek rá kicsit ferde szemmel. Be nem áll a szája, nincs tekintettel arra, hogy esetleg más is szeretne szóhoz jutni a társaságban. Széles ismeretségi körrel rendelkezik és a foglalkozása is általában utazással, beszéddel, nyüzsgéssel jár. E jegyből kerül ki a legtöbb újságíró, kereskedő, üzletkötő, stewardess. Könnyen barátkozik, de érzelmei nem tartósak. Mindig mindenben az új izgatja. Bár általában jól keres, a pénzzel nem tud bánni.

Magánélet

Akár egy tizenéves kamasz. Állandóan játszik, pörög, tevékenykedik valamin. Imádja a focit, a Határtalanból ki sem lehet robbantani, születésnapjára pedig az a legjobb, ha számítógépes játékot vásárolsz. Imádja a családját, a feleségét, szeret kisgyerekekkel lenni, abszolút családcentrikus egyén, és minden őrültségben benne van.
'88 tavaszán született Budapesten, mágus szülők gyermekeként. Tizenegy évesen beíratták a Martionba, ahol a Karpena ösvényre került, és rögtön sok barátra tett szert, akik a későbbiekben is megmaradtak. Az iskola befejezése után a Budapesti Gazdasági Főiskolán végzett turizmus - vendéglátás szakon, és ezzel a diplomával helyezkedett el anyai nagybátyja budapesti szállodájában, mint menedzser. Szülei elváltak, és bár anyjával nincs túl jóban, apjával annál inkább: megvan köztük az erős apa-fia kapcsolat, szinte minden héten találkoznak.
Idén februárban feleségül vette Erdődy Íriszt, és alig várja, hogy apuka legyen.

Üzlet

Mintha nem is ugyanarról a férfiról lenne szó. Az üzleti döntésekben megfontolt, gyakorlatias elme, aki kétszer is végiggondolja azt, amit tesz. Hat éve dolgozik a szakmájában, és egyre több tapasztalatot szerezve jutott el arra a szintre, ahol ma dolgozik. Rosszmájúak szerint azért vezeti a szállodát, mert a nagybátyjáé, de nem egyszer támasztotta már alá az ellenkezőjét: nagyon is jól ért ahhoz, amit csinál.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.02.25. 13:17:50

Üzenet küldése