A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kamarás R. Loránd

 
Beosztása: Bróker
Nem: Férfi
Életkor: 43 (születésnap: december 18.)
Testalkat: Magas (~183cm), üzletemberhez képest szembetűnően kisportolt, izmos alkattal.
Vonások: Karakteres vonásait sajátos sárm jellemzi.
Szem: Sötétbarna. Szinte már majdhogynem fekete.
Haj: Sötétbarna, rövidre nyírt.

Általános öltözet
Munkában elvárt az elegáns, kifinomult megjelenés, ugyanakkor magánéletében is szívesen visel márkás ruhaneműt, még a lazább, sportosabb darabokból is. Hiszen megteheti! Piperkőc… - súgnak össze a rosszmájúak a háta mögött, de ők nyilván sosem látták még kosztól, vértől csatakosan, elnyűtt trikóban és farmerban. Valószínűleg soha nem is fogják.
Egyéb: Bal vállán és felkarján törzsi motívum, míg jobb oldalán farkába harapó kígyót formázó tetoválás látható, amennyiben ruházata (pontosabban ruhátlansága) engedi.

Első benyomás, kisugárzás
Ha a filmekből ismert nagymenő és laza tőzsdecápát várod, rossz ajtón kopogtatsz! Hangadó ugyan, de éles határt húz a munka és a szórakozás között. Míg előbbi esetében minden közvetlensége ellenére is megfontolt, tisztelettudó azokkal szemben, akik ezt kiérdemelték a szemében, addig a magánéletében néha saját maga generálja a vadabbnál vadabb kalandokat. A cégnél komolykodik úgyis eleget, élete meg csak egy van!

Leírás


A tőzsde olyan hely, amit a váratlan fordulatok uralnak - minden nap megvan a reális esélye annak, hogy valaki milliókat nyerjen vagy veszítsen egyetlen adás-vétel lebonyolításával...
Különleges munka ez, amiben lényegesen nagyobb szerepe van az intuíciónak, mint a racionális összefüggéseknek. A valóság többször írja felül a játékszabályokat, mint ahányszor arra számítani lehetne! André Kostolány, a világ leghíresebb tőzsdeguruja szerint a börze nem a gazdaság jelenjének, hanem a jövőjének üveggömbje.
A remény és a hit működteti, mint egy rulett asztalt.

A bróker dolga rémesen egyszerű. Mindössze a kereskedelem alapvető szabályának figyelembevételével kell tevékenykednie, vagyis: olcsón venni és drágán adni.
A részvényekkel való kereskedés csak a jéghegy csúcsa! Árukkal, devizákkal kereskednek, de fogadásokat is lehet kötni náluk - mondjuk arra, hogy mennyi lesz a BUX áprilisba, vagy a TVK ára júliusban. Ezek a spekulációk vezetnek a munka igazi mélységébe, ahol a józanész már kívül marad a megbízóknak hozott döntések elbírálásaiból.
A munka 24 órás szolgálattal jár, aki erre a pályára lép annak se éjjele, se nappala sem lesz addig, ameddig a parketten nyomul….


- Édesapja magyar származású, édesanyja amerikai.
- Jelenleg Sopronban él, de van egy lakása New Yorkban is.
- Aki kicsit is érdeklődik a tőzsde világa iránt, könnyedén belebotlik a nevébe (híres – 1), munkája mellett coaching tevékenységet is folytat egyetemeken, illetve különféle cégeknél.
- Likantróp, ezt még a hülye is érzi róla (szag – 4), ellenben azt csupán auralátók észlelhetik, hogy mindennek a tetejében született is (hydro). Habár regisztrált, nem közösködik semmiféle falkával. Nem mintha problémája lenne bárkivel is, de azt a rendszert valahogy nem neki találták ki. Éppen ezért többnyire egymaga, vagy olykor pár helyihez csapódva rója a Sopron közeli ’zöldest’.


- Elijah Annenberg
- Tislerics Réka
- Lana Radovna
- Szalay Elizabet
- Vass Napsugár
- Weiß Ádám
- Nicodemo Alinari
- Csillag Viktória

hamarosan...


hamarosan...


- Elijah Annenberg
- Tislerics Réka
- Lana Radovna
- Szalay Elizabet
- Weiß Ádám
- Asha Sylla
- Csillag Viktória

[Helyenként 12+ - én szóltam!]

Aktuális állapot:Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.02.24. 11:44:34

Üzenet küldése