Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/martion.alomvilag.hu/fooldal.php:526) in /var/www/martion.alomvilag.hu/alomvilag_header.php on line 3
A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kamarás R. Loránd

 
Beosztása: Bróker
Nem: Férfi
Életkor: 47 (születésnap: december 18.)
Testalkat: Magas (~183cm), üzletemberhez képest szembetűnően kisportolt, izmos alkattal.
Vonások: Karakteres vonásait sajátos sárm jellemzi.
Szem: Sötétbarna. Szinte már majdhogynem fekete.
Haj: Sötétbarna, rövidre nyírt.

Általános öltözet
Munkában elvárt az elegáns, kifinomult megjelenés, ugyanakkor magánéletében is szívesen visel márkás ruhaneműt, még a lazább, sportosabb darabokból is. Hiszen megteheti! Piperkőc… - súgnak össze a rosszmájúak a háta mögött, de ők nyilván sosem látták még kosztól, vértől csatakosan, elnyűtt trikóban és farmerban. Valószínűleg soha nem is fogják.
Egyéb: Bal vállán és felkarján törzsi motívum, míg jobb oldalán saját farkába harapó kígyót formázó tetoválás látható, amennyiben ruházata (pontosabban ruhátlansága) engedi.

Első benyomás, kisugárzás
Közvetlensége ellenére is tisztelettudó, adott helyzethez és ügyfélkörhöz alkalmazkodó - meghúzódik a háttérben tanácsadóként, vagy határozottan lép fel, ha úgy hozza a szükség. Véleményében egyenes, ugyanakkor a éles határt húz a munka és a magánélet között.
Civilben igen széles a skála, ami az első benyomás varázsát illeti... vérbeli gentleman-től az utolsó rohadékig nevezték már sokféleképpen.
Minden csupán a kontextuson múlik, hol futsz össze vele.

Leírás

A tőzsde olyan hely, amit a váratlan fordulatok uralnak - minden nap megvan a reális esélye annak, hogy valaki milliókat nyerjen vagy veszítsen egyetlen adás-vétel lebonyolításával...
Különleges munka ez, amiben lényegesen nagyobb szerepe van az intuíciónak, mint a racionális összefüggéseknek. A valóság többször írja felül a játékszabályokat, mint ahányszor arra számítani lehetne! André Kostolány, a világ leghíresebb tőzsdeguruja szerint a börze nem a gazdaság jelenjének, hanem a jövőjének üveggömbje.
A remény és a hit működteti, mint egy rulett asztalt.

A bróker dolga rémesen egyszerű. Mindössze a kereskedelem alapvető szabályának figyelembevételével kell tevékenykednie, vagyis: olcsón venni és drágán adni. A részvényekkel való kereskedés csak a jéghegy csúcsa! Árukkal, devizákkal kereskednek, de fogadásokat is lehet kötni náluk - mondjuk arra, hogy mennyi lesz a BUX áprilisba, vagy a TVK ára júliusban. Ezek a spekulációk vezetnek a munka igazi mélységébe, ahol a józanész már kívül marad a megbízóknak hozott döntések elbírálásaiból...

- Édesapja magyar származású matematikus, informatikus volt, aki a tudományág kialakulásának hajnalán költözött ki a Szilícium-völgybe szerencsét próbálni; ott ismerte meg anyai ágon mexikói felmenőkkel is bíró feleségét, Loránd édesanyját. A fiatalon özveggyé vált nő jelenleg New Yorkban él, fiával a kapcsolata hullámvölgyekkel teli.
- A férfit ugyanis apai nagyszülei nevelték Magyarországon, a tudósember halálától egészen a srác kamasz koráig.
- Felsőfokú tanulmányait az USA-ban végezte (közgazdász szakon), kint dolgozott évekig eleinte egyszerű asszisztensként, elemzőként – s közben folyamatosan képezte magát tovább, így kóstolt bele többek között a HR-es szakmába is, majd lett bróker belőle.
- Aki kicsit is érdeklődik a tőzsde világa iránt, könnyedén belebotlik Kamarás Loránd nevébe (híres – 1), munkája mellett coaching tevékenységet is folytat egyetemeken, illetve különféle cégeknél.
- Likantróp, ezt még a hülye is érzi róla (szag – 4), ellenben azt csupán auralátók észlelhetik, hogy mindennek a tetejében született (hydro) is. Habár regisztráltatta magát, nem közösködik semmiféle falkával. Nem mintha problémája lenne bárkivel, de azt a rendszert valahogy nem neki találták ki. Éppen ezért többnyire egymaga, vagy olykor pár helyihez csapódva rója a Sopron közeli zöldest teliholdak alkalmával.

|| user: Lexi | Játékért belső üzenetben keress! - Karaktereim.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.02.24. 11:44:34

Üzenet küldése