A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kanizsay D. Lelle

 
Beosztása: Háztartásbeli
Nem:
Életkor: 59 (születésnap: augusztus 20.)
Testalkat: Magassága nagyjából a 175 centi, vagy inkább fölé datálható, küllemre pedig kifejezetten nőies, ott kerekedik, ahol kell.
Vonások: A bájos jelző tőle távol áll, van benne valami ravaszkás, de ettől függetlenül kifejezetten szép, sőt, gyönyörű.
Szem: Világoskék.
Haj: Mindig szőke, de a "milyensége" állandóan változik: előfordul, hogy kifejezetten rövid, mások már olyan hosszú hogy valamilyen kontyba fogja - de mindig nagyon elegáns.
Általános öltözet
Mindig elegáns, lehetetlen rajtakapni azon, hogy slampos lenne. Ő az a típus aki a legkényelmetlenebbnek tűnő holmikat is magára rángatja, ha az elit társaság ezt kívánja meg. Sose megbotránkoztató, de nem az a bigottan szolid öltözködéséről híres.
Első benyomás, kisugárzás
Sokakat már első pillanatban lenyűgöz szépségével - ha pedig azzal nem, akkor a karizmatikus fellépésével. A mozgásában, a gesztusaiban, a szavaiban van valami, amitől egy idő után az ember szinte megbabonázva érzi magát. Jellemre is kifejezetten kedves, magával ragadó és figyelmes feleségnek tűnik, aki mindenben támogatja férjét és kifejezetten erős támasza.
De ha az ember később kicsit belegondol... valahogy az egész nő túl szép, hogy igaz legyen.

Leírás

Ha Családos vagy:
Ismered. Mindenképpen beszéltél már vele, ha csak pár mondatot, de biztosan volt már hozzá szerencséd, ha máshogy nem, akkor egy Családos összejövetelen biztosan. Az is lehet, hogy ő rendezte! Lelle hetente rendezi ezeket, nincs az az isten, hogy egyiken se voltál ott - ha mégis, akkor nagy az esélye, hogy már túlságosan is Család széli vagy és nem érdekelnek a rossz pletykák.

Ha nem vagy Családos:
Ha nem is ismered névről, az arca már lehet ismerős, főleg mert szépsége miatt igen könnyen megragad az ember fejében.

Hol találkozhatsz vele?
Minden Családos eseményen ott van, így ha keresed, ezek egyikén biztosan megtalálod. Sokat időzik még az Atlantisz Egészségcentrumban (de nem egyszer hangoztatta, hogyha a Sokoray Szépségfarm megnyitja kapuit, akkor oda is nagyon sokat fog járni, elvégre Családos).

Hol nem találkozhatsz vele?
Ez elég egyértelmű: ótvar, putri, leharcolt, ocsmány, undorító helyszíneken, amikről úgy véli, nem felelnek meg az ízlésének. (Neki pedig elég kifinomult ízlése van.)


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.04.07. 00:15:10

Ez a karakter a [Cs] Domaniczky család tagja.

Üzenet küldése