A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kanizsay Ede

 
Beosztása: Emlékkereskedő, a Relikvium emlékkereskedő vállalkozás tulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 51 (születésnap: május 09.)
Testalkat: Amúgy átlagos férfimagasságát valahogy kurtítja zömökebb termete. Vastagak a végtagjai, a törzse is keményebb kötést sejtet, nem is hamisan.
Vonások: Sosem fog és nem is akart megfelelni semmilyen szépségideálnak, mégis, aki egyszer látta, sosem felejti. Szinte minden vonása csapott: orra hangsúlyosan lefelé ívelő és a koponyájából előreugró, a fülei nyújtottak, és némileg elállnak az optimális szögből. A homloka, a T vonala hangsúlyos, míg álla, az arca alulsó része aránytalanul viszonyul mindehhez.
Szem: Távol ülőek, félhold alakra húzott szemrésekkel. Kékek, sötétkék sávval körbeölelve.
Haj: A barna egy hétköznapi árnyalata, rövid fazonnal hordja, ugyanis göndör. Korának megfelelően a homlokánál már visszább kopott a vonala és néhol szürke szálakkal vegyül.
Általános öltözet
Elsősorban az ingek öltöztetik - kemény galléros, kockás, lazára gombolt vagy kőmosott, minden jó. Ha pólót is hord (ami előfordulhat, ahogy a farmer is) a fölé is rétegez egyet. Egyébiránt inkább látni elegánsan, mint nem, ugyanis nagy előnye, hogy tudja variálni azokat a bizonyos ingeket, így mindig van valami igényesség, ha nem is kifejezetten skatulyából húzott elegancia a megjelenésében. A Családos összejövetelek és a hivatalos ügyek persze a hétköznapi formát bontják és feljebb helyezik azt a bizonyos lécet.
Első benyomás, kisugárzás
Átsiklik rajta a tekinteted, hogy aztán ugyanabban a szent másodpercben mégiscsak visszakanyarodjon a figyelmed felé. Ilyen nem várt hatást szoktak elérni a légiesen könnyed, gyönyörű nők az utcán - azt azonban mondanom sem kell, hogy esetében pont az ellenkezőjéről van szó. Elég egyedi (amit nem a "szép" szinonimájaként használok) és a sztenderdektől eltérő az arca ahhoz, hogy megragadja az ember figyelmét, és meg is tartsa. A mimikája szemtől felfelé kifejező, a pillantása intenzív, a mosolya pedig visszarendezi az arcát egy nyolcéves gyerek karikatúrájába. Csupa jellegzetesség, és ezen átok tökéletes tudatában éli mindennapjait. Épp ezért teljesen kiegyensúlyozott, nem túl feszes, mégis értelmes és nyugodt. Elsőre.

Leírás

Szeretem az állandóságot...

...a tényt, hogy a mágia, az emberi érzelmek és emlékek zavaros hálóját sosem unom meg kutatni.
...a tényt, hogy tíz éves korom óta - mióta apám először vitt a budai edzőterembe bokszolni, a levegőben ugyanazt az áporodott bőr, hintőpor, gyanta és tesztoszteronkipárolgást vélem felfedezni.
...a tényt, hogy az ágyamban a balomra fordulva, vagy kilépve a folyosóra az éjszaka közepén is biztosan lesz, akihez szólhatok, ha épp azt szeretném.
...a tényt, hogy minden nap ugyanazért a célért dolgozom: hogy fennmaradjon a nevem, hogy kiválóbb legyek, és erős maradjak mindenki szemében.
...a tényt, hogy nincs okom panaszra.


Kanizsay Ede házas, két lánygyermek (Linda és Odett) és egy fiú (Trisztán) apja. Sportember, jó mágus, volt Karpenás, a Család tagja, a
Relikvium emlékkereskedő vállalkozás
alapítója és tulajdonosa. Mérföldkövek, meghatározó, de mégis megfoghatóan unalmas tények ezek az életében, mégsem lesz érdektelen, annak ellenére, hogy látszólag nyílt lapokkal játszik. Hisz személye keménykötésű, életrevaló és mégsem túl nehéz eset - épp, ahogy gondolnád. A marketing manapság divatos, de a régi, jól bevált márkákhoz, klasszikus jellemekhez az ember mindig nyugodtabb szívvel tér vissza. Ő pedig pont ezt az örökérvényűséget sugározza.
Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.01.04. 15:30:16

Ez a karakter a Relikvium emlékkereskedő vállalkozás céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése