A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kanizsay Hella

 
Beosztása: Koreográfus, a Üvegpalota tánckarának tagja
Nem:
Életkor: 33 (születésnap: január 02.)
Testalkat: Magas (178 cm), egészséges alkatú. A rendszeres mozgás eredményei a formás combok, árnyalatnyi izmok, a feszes idomok.
Vonások: Szemnek kellemes, már-már tökéletesnek tetsző vonásokkal bír, melybe pillantása, s a dacos ívű ajkak csempésznek némi karakánságot.
Szem: Sűrű, hosszú pillákkal keretezett borostyánszín szempár. Jobb esetben.
Haj: Barna, nyaranta szőkés árnyalatúba hajló, ápolt hajzuhatag, mely többnyire természetes hullámaival borítja vállait.

Általános öltözet
Kimondottan csinos, fiatal nő. Vonásai nemesiek, ruházata tiszta, fiatalosan elegáns stílust képvisel és mindig tökéletesen illik az adott alkalomhoz.

Első benyomás, kisugárzás
Kellemes jelenség a szemnek, minden mozdulatában finom, rá oly jellemző kecsesség ölt testet. [Beazonosítható - 3] Alapvetően udvarias, jól nevelt és a világra nyitott nő. Feleslegesen nem szól, ámbár véleményében határozott, karakán jellem, ha szervezésről, rendezkedésről van szó, - mégis érezhetően kompromisszumképes.

>> Mágialátóként: átlagos képességű mágus
>> Auralátóként és mezei mágusként: likantróp [Árulkodó jelek - 3]
>> Éjlényként: domináns [4]

Leírás

Újév másnapján szültetett, Kanizsay Hella Gréta néven 1987-ben a család vidéki, Balatonfüred közeli birtokán. Szülei Kanizsay Ferdinánd elismert műgyűjtő és Kaolia Vivien. Kései gyerek, testvére nincs.
Mágikus előtanulmányait magántanárok útján, otthon folytatta, majd 12 esztendősen a Martion Mágustanodában Neredin ösvényének diákjaként tanult; iskolai évei alatt tanársegédi és diáktanácsbeli posztokat egyaránt betöltött. Igazi mintadiák volt. A Martion elvégzése után elvárt volt, hogy továbbtanuljon, így jelentkezését a Csontváry főiskola tánc- és mozgáskultúra szakára adta be, s a sikeres felvételi után itt folytatott tanulmányokat. Az itt eltöltött öt évben többször volt cserediák-program keretében külföldön és versenyeken is szép eredményeket ért el, valamint nem egy bemutatón, fellépésen vett részt aktívan.

A főiskola elvégzését követően koreográfusi képesítéssel helyezkedett el az Üvegpalotában. Mellette több korosztálynak is oktat társastáncokat, valamint korrepetálja/fejleszti egykori főiskolájának hallgatóit.

Magánélet
Szakmai tevékenység
Kapcsolatok

Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.01.25. 14:34:27

Ez a karakter a Üvegpalota céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Ez a karakter rendelkezik egy Bűbáj nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése