A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kanizsay Hella

 
Beosztása: Koreográfus, a Üvegpalota tánckarának tagja
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: január 02.)
Testalkat: Magas (178 cm), egészséges alkatú. A rendszeres mozgás eredménye a formás combok, árnyalatnyi izmok, a feszes kis fenék.
Vonások: Érezted már úgy, hogy aki szembejön veled, mintha egy regény lapjairól lépett volna elő? Ő pontosan ilyen; igazi úri kisasszony vonásaiban és kisugárzásában egyaránt.
Szem: Sűrű, hosszú pillákkal keretezett borostyánszín szempár. Jobb esetben.
Haj: Barna, nyaranta vöröses-szőkés árnyalatba hajló, váll alá érő, ápolt hajzuhatag, mely többnyire természetes hullámaival borítja hátát, vállait.
Egyéb: licantrope +

Általános öltözet
Kimondottan csinos, fiatal nő. Vonásai nemesiek, ruházata tiszta, fiatalosan elegáns stílust képvisel és mindig tökéletesen illik az adott alkalomhoz.

Első benyomás, kisugárzás
Kellemes jelenség a szemnek, minden mozdulatában finom, rá oly jellemző kecsesség ölt testet. [Beazonosítható - 2] Alapvetően udvarias, jól nevelt nő. Feleslegesen nem szól, ámbár határozott, irányító jellem, ha szervezésről, rendezkedésről van szó, - mégis érezhetően kompromisszumképes.

>> A likantrópiával járó változások nem csak életmódjára, de jellemére, viselkedésére is kihatottak. Farkasként büszkesége az egekbe szökött, ám ezzel együtt a jól nevelt leánykából karakán, véleményében határozott és szókimondóbb, nyitottabb nő vált. Talán a falka hatása, talán mindig is ott lappangott benne... ki tudja!

Leírás

Teljes név: Kanizsay Hella Gréta
Születési hely, idő: Balatonfüred, 1987. január 2.
Származás: tiszta származású
Anyja lánykori neve, foglalkozása: Kaolia Vivien - háztartásbeli
Apja neve, foglalkozása: Kanizsay Ferdinánd - befektető, műgyűjtő

Újév másnapján szültetett, 1987.-ben egy vidéki, Balatonfüred közeli birtokon. Kései gyerek, testvére nincs.
Mágikus előtanulmányait magántanárok útján, otthon folytatta, majd 12 esztendősen beíratták a Martion Mágustanodába. Itt Neredin ösvényének diákjaként tanult; iskolai évei alatt tanársegédi és diáktanácsbeli posztokat egyaránt betöltött. Igazi mintadiák volt.
A Martion elvégzése után elvárt volt, hogy továbbtanuljon, így jelentkezését a Csontváry főiskola tánc- és mozgáskultúra szakára adta be, s a sikeres felvételi után itt folytatott tanulmányokat. Az elmúlt öt évben többször volt cserediák-program keretében külföldön és versenyeken is szép eredményeket ért el, valamint nem egy bemutatón, fellépésen vett részt aktívan.
A főiskola elvégzése után koreográfusi képesítéssel helyezkedett el az Üvegpalotában. Mellette több korosztálynak is oktat társastáncokat, valamint korrepetálja/fejleszti egykori főiskolájának hallgatóit.

Életének másik fontos tényezője a Család. Mióta az eszét tudja, a Család, a hagyományok és szokások formálták, színezték meg a tanulással teli hétköznapok szürkeségét. Rendszeresen vett részt társasági eseményeken, partikon és estélyeken.
Itt ismerkedett meg néhai jegyesével, Szentirmay Biharral. Kapcsolatunk egy, mondhatni gyerekkori szerelemből nőtte ki magát azzá, ami volt. 2011 tavaszára tervezték az esküvőt, de végül a férfi kihátrált a dologból, miután 2010. november 21.-én a nő vérfarkas-támadás áldozata lett, és elkapta a kórt.

>> A falkaélet sosem volt igazán kedvére való, de kezdetben remek "menekülési" lehetőség volt a Család céltáblája elől ez az új közösség. Mentorra is lelt itt, Márkus Lénárt személyében, akinek mai napig hálás és ad a véleményére, még ha a falkába vetett hite és bizalma meg is rendült az elmúlt évek során.
Miután megtanult együtt élni a "betegségével", egyre inkább előnyként tekintett rá, hisz számos olyan eseményt, személyt hozott életébe a farkaslét, ami előtte elképzelhetetlennek tűnt számára a Család selyemkalitkájából kifelé tekintve. Ha úgy tetszik, csak most kezdett el igazán élni a lány. Ám a láncok lerázása, a világba való kiszabadulás elengedhetetlen mellékterméke, hogy olykor bizony orra bukik, csalódik az ember, hibákat követ el ő maga is. - Öt évnyi farkaslét után végre úgy érzi, tudja, merre tart, mit vár az élettől és végre jobban érzi magát a bőrében, mint eddig bármikor!

Szakmai tevékenység

Koreográfiák:
"Világok hangjai" - végzős vizsgadarab, 2011-2012 évad
Rítus - táncjáték két felvonásban, 2013-2014 évad

Kapcsolódó darabok, szerepek:
Bohémélet - táncjáték két felvonásban - Musetta
Diótörő – táncjáték gyerekeknek - Rózsahercegnő
Holle Anyó – táncjáték gyerekeknek – Lusta lány
Le Villi (Lidércek) – táncjáték két felvonásban – Anna
Sakk – táncjáték két felvonásban – Világos királynő
Szentivánéji álom – táncjáték két felvonásban - Hermia
Vámpírok bálja – musical - Sarah alteregója
(illetve közreműködött további musicalek és táncjátékok táncosaként; a teljesség igénye nélkül: Carmina Burana, Rómeó és Júlia, Pinokkió, Elisabeth, Chicago, Dzsungel könyve)

Interjúk, díjak és elismerések:
2013 - Az évad pályakezdő koreográfusa díj
2013 - Amadé Ottó díj
* Híresség Kérdező - VarázsVilág interjú

Kapcsolatok

Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.01.25. 14:34:27

Ez a karakter a Üvegpalota céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Ez a karakter rendelkezik egy Bűbáj nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése