A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kanizsay Odett

 
Beosztása: König Akadémia, Államigazgatási szak
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: augusztus 24.)
Testalkat: Szemrevaló teremtés a százhetvenöt centijével, bár lábai talán kissé túlságosan is vékonykák alkatához képest.
Vonások: Míg széles állkapcsát és hosszú orrát apjától örökölte, anyjától megkapta keskeny ajkait valamint csúcsosodó állát. Helyes, kedves arca van, pláne mikor mosolyog.
Szem: Égszínkék
Haj: Hosszú, lángvörös fürtökkel áldotta meg az ég, melyet előszeretettel hord kiengedve. Elegáns ruhákhoz természetesen szívesen csavarja kontyba is.
Általános öltözet
Szoknyák és ruhák minden mennyiségben. Ha igazán meg akarja magát lepni, felvesz ugyan nadrágot, de abból is a mutatósabbakat, farmert szinte soha nem látni rajta. Mindig a nőies darabokat részesítette előnyben.
Első benyomás, kisugárzás
Olyan, amilyennek egy családos hölgynek lennie kell: kedves, okos, intelligens. Bármiről el lehet vele beszélgetni, gyakran találkozni vele partikon, és kiterjedt a szociális hálója. Azt pedig nem rejti véka alá, hogy jól szeretne férjhez menni - nem mindegy a származás, illetve a férfi háttere sem.

Családosok szemében
Talpraesett, okos lány, igazán kár érte, hogy nem tud varázsolni. Csodálkozni fogok, ha valaha is talál magának férjet. Ki akarna ilyen fogyatékos nővel élni, akinek a legegyszerűbb bűbáj sem jön össze?

Auralátók szemében
Higgadt, kellemes nyugalom áramlik belőle, amolyan meditatív szerű már az egész. Ha nagy érzelmi kilengése van, az is gyorsan lecsillapodik.

Mágialátók szemében
Nem egy varázstárgyat hord magánál, és bár megvakulni nem fognak tőle, szívesen aggatja tele magát hasznos dolgokkal. Gyakran váltogatja őket.

Martionosok szemében
Utáltam, hogy mindent megjegyzett az óráról, és ennek ellenére még képes volt leülni a könyv elé magolni.

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.10. 23:56:39

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése