A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kanizsay Sebestyén

 
Beosztása: Életművész
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: június 21.)
Testalkat: Vékonydongájú, magas fiatalember. Tagjai pókszerűek, hosszúak.
Vonások: Kissé hosszúkás arca kedves, gazdag mimikája, lélegzetelállító mosolya van. Arca többnyire borotvált, néha azonban megfigyelhető rajta egy-kétnapos borosta.
Szem: Tekintete kedves, melegbarna.
Haj: Fekete haja többnyire rövid, néha azonban hagyja megnőni, ilyenkor pedig kissé borzas.
Általános öltözet
Elegáns, háromrészes öltöny? Nem gond. Teljesen átlagos farmer-póló kombináció? Az se! Ruhatára teljesen változatos, és elég nagynak is bizonyul ahhoz, hogy minden környezetben megállja a helyét. Az viszont biztos, hogy mindig odafigyel a küllemére, bármit is visel, az jól mutat rajta.
Első benyomás, kisugárzás
Szimpatikus fiatalember, mosolya, tekintete is kedves, mozgása légies, könnyű.

Leírás

Vagyonos családba született, így a legjobb neveltetést kapta ő és ikerhúgai is, Alida és Apollónia. Nála azonban nem ment minden rendben, szülei kívánalmaival ellentétben esze ágában sem volt se gemmáriusnak tanulni, se orvosnak, se ügyvédnek, se semmi ilyesminek. Minekután ez már elég korán kiderült, kapcsolata rossz a családjával, tanulmányaiban pedig nem csak szorgalmában, de magatartásában is rossznak bizonyult.
Elemista, méghozzá szülei legnagyobb döbbenetére levegőmágus. Hogy hogyan, mikor családjában a föld és halál genotípusok az elsődlegesek, érdekes kérdés. Nem egy otthoni veszekedésnek volt ez kiváltó oka, nem csoda, hogy amikor tehette, kerülte a családját, és ellenkezése többnek bizonyult kamaszos hóbortnál.
Többször meglépett otthonról, és gyanús ügyletekbe is keveredett, végül tizenhét évesen elcsapták otthonról. Panaszra azonban nincs oka, mivel jól elvan Budapesten, még ha gyakran is változtat szállást. Keresete sem nevezhető túlságosan stabilnak, legalábbis a szerencsejátékok ritkán azok. Gyakran vállal el tehát kisebb-nagyobb sefteléseket, ami miatt már ismerős a rendőrök és gemmáriusok körében is. Komoly üggyel azonban még csak ritkán fogták meg.

//Karakterkép: Joseph Gordon-Levitt//

Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.07.10. 12:45:15

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése