A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kanizsay Trisztán

 
Beosztása:
Nem: Férfi
Életkor: 21 (születésnap: július 14.)
Testalkat: Középmagas, átlagos méretekkel megáldott fiú. Soha nem járt konditerembe, még csak futni se, úszni pedig legfeljebb nyaranta szokott a tengerparton. Mindezek ellenére vállait apjától örökölte: szélesek, férfias megjelenést kölcsönözve megjelenésének.

Vonások: Egyszer láttad, biztosan megjegyzed. Széles állkapcsa van, hegyes orra és mélyen ülő szemei, mintha csörgedezne az ereiben egy kis indián vér is.

Szem: Mélyen ülő, sötétbarna írisze van, pupillája körvonala sem látszódik rendesen.

Haj: Az egyetlen dolog, ami kezelhetetlenül és rakoncátlan módon tör utat magának rajta. Erős szálú, fekete haja van, természetes hullámokkal, mikor hosszabban, mikor rövidebben hagyva omlik vállára.

Általános öltözet
Nem szereti a feltűnősködést, legtöbb ruhadarabja szürke, fehér vagy fekete, illetve ezen színek kombinációja. Gyakran vesz fel zakót farmerrel, inggel, de pólóban is gyakorta jelenik meg.

Első benyomás, kisugárzás
Mindenki felé nyitott, barátságos, talán túlságosan is. Annyira persze nem, hogy életre szóló kapcsolatokat alakítson ki egy délután alatt, de elsőre mindenkiről a jót feltételezi, és emiatt sokan könyvelik el naiv, hiszékeny embernek.

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.12.03. 01:02:21

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése