A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kapitány Levente

 
Beosztása: Gemmárius, GyROsz osztagvezető
Nem: Férfi
Életkor: 36 (születésnap: július 29.)
Testalkat: A rendszeresen sportolók sajátos, szálkás testalkatával rendelkezik.
Vonások: Hatalmas az arca. Átlagosan férfias vonásaiban van valami megmagyarázhatatlanul megnyerő.
Szem: Barna, kifejező tekintet.
Haj: Rövid – olykor félhosszú – gondosan nyírt és belőtt.

Általános öltözet
Ha a lazaságot mérni lehet öltözködésben, akkor elsők között végez a képzeletbeli listán. Farmer, póló, dzseki. Ja igen, és az elmaradhatatlan napszemcsi! Nem nehéz kiszúrni az öltönyös, egyenruhás közegben.

Első benyomás, kisugárzás
A jófej, a helyes, a nagydumás. Ha csaj vagy, ezerrel bókol, ha srác, ő lehet a legjobb haverod. A feletteseként húzhatod a szádat, hogy komolytalan, gyerekes idióta és egyszerűen idegesítő kis tetű… főleg, hogy abban, amit csinál, nem találhatsz kifogást és a munkájában elért eredményei is mellette szólnak.
Likantrópként ne aggódj, nem fog veled kivételezni. - Egyformán utálja mindet.

Leírás

[12+]

Habár modora csapni való, s bizony sokszor megkapja feletteseitől, hogy jobban tenné, ha kussolna, szakmai téren elért eredményeit senki nem vitatja.
Az exÉLKÜ-s Európa különböző gemmáriusi hivatalaival – elsősorban a környező országokéival – együttműködve illegálisan szerveződő likantróp falkákat számolt fel, mindezt persze a lehető legnagyobb titoktartás közepette, nyilvánosságra a kormány hozta csupán ezeket az akciókat.

Az a kormány, mely 2012 tavaszán minden megbízását törölte és „hazahívta”, majd a GyROsz-hoz helyezte át az ÉLKÜ megszűnésével, mint adminisztrációs munkatársat, noha Levente nem egészen a papírtologatók közé kérvényezte a beléptit.
Az egyre elborultabb intézkedések az ő körében sem bizonyultak túl népszerűnek, noha se nem született mágus, se nem családos érdekeltségű a férfi. Mikor nyáron kivezényelték őket – igen, őt a „mezei adminisztrátort” is – az utcákra, akkor egészen egyszerűen megtagadta a parancsot és az ellenállók egyik csoportjához verődött. Húga, Réka is kint tartózkodott az utcákon ekkor, likantróp támadásban vesztette életét.

A lány halálát követően jó ideig nem is vágyott többre, mint amit az asszisztensi poszt magában hordozott, s habár sokan dobálóztak a háta mögött azzal, hogy a „sérült, hatalmas egója” és biztos nehezen viseli ezt a fajta hátralépés a ranglétrán, őt mégsem érintette annyira kellemetlenül, mint azt jelleme kapcsán gondolná az ember.
Időre volt szüksége, amit így meg is kapott, hogy 2015 márciusától újult lendülettel térjen vissza a 'gyors reagálásúakhoz', ahol 2018. decemberében a Gamma osztag vezetőjének nevezték ki.


|| user: Lexi | Játékért belső üzenetben keress! - Karaktereim.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.09.09. 15:32:19

Üzenet küldése