A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kapuváry Bíborka

 
Beosztása: Démonvadász-tanonc
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: szeptember 11.)
Testalkat: 170 cm körül van. Vékony, és bár általában nem ezt figyelik rajta, de némileg nőies is.
Vonások: Ovális, átlagos arc. Egyre többet mosolyog - bár van, amikor pimaszul.
Szem: Néha pimaszul csillogó, sötétbarna szempár. Ha a szemedbe néz, úgy érzed, a vesédbe lát. És miért ne tenné ezt állandóan?
Haj: Lapockáig érő, egyenes, kicsit tépett, barna fürtök.
Általános öltözet
Általában farmer, póló és tornacipő, de valahogy mégis rendezettnek hat.. Gyakran hord valamiféle sapit, de néha-néha anélkül is láthatod. Kiöltözős eseményeken is kerülni szokta a szoknyát, de a nagyon elegáns rendezvényekre azért felveszi. És nem is áll neki rosszul.
Első benyomás, kisugárzás
Először talán elmész mellette, ha nem vagy jó megfigyelő, nem is jegyzed meg az arcát. De másodszorra már nem. Ha megszólít (bár ez nem túl gyakori), ha beszélgetsz vele, azonnal az agyadba vésődik. Ha más nem, az unott fejéről, a kicsit fölényes stílusáról, esetleg az önzéséről. Mosolyogni látod, és nem a saját pimaszságán örvendezik? Ritka pillanatot fogtál ki: megkedvelt. Nem akarsz vele barátkozni? Hát ne tedd. Valószínűleg ő sem érdeklődik majd irántad. Meg akarod ismerni? Ez esetben sok sikert. Ha érdekelnek az apró részletek is az életéből, ennél jobban kell teperned...

Leírás(Elő)történet: Magáról ritkán mond a szükségesnél többet. Vannak alapinfók, amiket azért meg szokott osztani, de mély lelki beszélgetéseket ne próbálj kezdeményezni, kivéve, ha nagyon jóban vagytok. Ha ennél többre vágysz, itt olvashatsz még pár dolgot:
Tisztavérű, sok-sok nemzedék óta csak mágusok voltak a családjában. Egyke, így szülei kicsit elkényeztették, de amióta gemmárius apja meghalt egy bevetésen, nem élnek olyan nagy lábon. Rajongott érte, így nagyon felkavarta az eset. Addig eltökélt szándéka volt a Königre menni-akkor azonban letett erről. Meg is változott, bár eddig sem volt barátkozós típus, most méginkább bezárkózott. Ami a régi énjéből a legjobban megmaradt, a pimaszsága - ez jónéhány büntetőmunkát is eredményezett a hat, Karpenásként töltött éve alatt. A Martioni vizsgáit 2010 tavaszán sikerrel letette, és mivel a rúnák és más effélék terén kiemelkedőnek bizonyult, a Kormonba jelentkezett, démonvadász-tanoncnak.
Ha Családos vagy, és időnként ott vagy az ilyesfajta összejöveteleken, talán hallottál már róla - édes jó anyukája ugyanis minden alkalmat megragad, hogy a barátosnőinek ecsetelje, mennyire kiborította már megint egyetlen leánykája. No persze nem magáról az ördögről beszélünk, csak kicsit... viharosak a családi kapcsolatai.
Mostanság azonban kezd újra kinyílni. Bár mások gondja-baja továbbra se érdekli túlzottan, egyre beszédesebb. Lassacskán önjelölt szuperhős lesz belőle - úgy tűnik, nem csak a démonokkal szemben állja meg a helyét. 2015-ben végzett a Kormonon, azóta a SZAP-nál helyszínelőként dolgozik, és élvezi.
Család: Kisebb korában apja jelentette számára a mindent. Mindent meg lehetett vele beszélni, rengeteg hülyeségben benne volt, és az ő esze nem járt állandóan a puccos bálokon meg ilyesmiken, megengedte, hogy inkább otthon maradjon. Nem úgy, mint az anyja. Hát igen. Vele sose jött ki jól. És mikor ketten maradtak, feje tetejére állt a világ... A nő mindenáron igazi arisztokratát akart belőle faragni, amit ő természeténél fogva visszautasított. A lehető legkevesebb időt töltötte otthon, azt is többnyire a szobájában. Nem volt hajlandó teljesíteni azt, amit ráerőltettek, és teljes erőből küzdött ellene. Állandóan a Martionban volt, ha tehette, nyáron is, illetve a kormonos évei alatt is kolis volt. A családi vagyonhoz való hozzáférés feltétele volt, hogy szakmát kellett szereznie. Miután ez sikerült, teljesen függetlenedni tudott anyjától. És bár az életstílusa az anyagi helyzetétől függetlenül sem változott, az, hogy nem kell egyetlen szülőjével foglalkoznia, minden téren nagyon pozitív hatással van rá.
Jellem: Remekül tud alkalmazkodni az aktuális szituációhoz. Ha arra van szükség, hogy udvarias legyen, akkor megteszi, simán megy neki a választékos beszéd is. De persze csak akkor, ha kedve van hozzá. Jobban szeret hétköznapibb nyelvezetet használni, és bár sokat fejlődött empátia és hasonlók terén, még mindig azt csinál, amit akar. Beszól. Vagy mosolyog. Vagy mindkettő.