A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Karát Benedek

 
Beosztása: Gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 62 (születésnap: október 23.)
Testalkat: Vékony, sőt sovány
Vonások: Vékonysága, arca beesettsége miatt idősebbnek látszik a koránál.
Szem: átlagos barna
Haj: barna, konzervatív fazonra nyírt, ápolt, ősz részeit bűbájjal festi
Általános öltözet
Szakmájának és neveltetésének megfelelően elegáns, márkás ruhákat hord, az alkalomhoz megfelelően. Varázslók között szinte mindig visel talárt is, amit általában a normális utcára felvehető öltönyök, felöltők fölött hord.
Első benyomás, kisugárzás
Gyenge fizikumú, átlagos kinézetű, bár elegáns férfi. Azonnal látszik rajta, hogy nem ő az, aki megnyeri a szkander világbajnokságot, és valószínűleg a legsekélyebb vízben sem tudna úszni. A sportokat nem neki találták ki. A modora viszont megnyerő, udvariasan és kimérten beszél, mintha egy igazán régi kor szülötte lenne.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Hűvösvölgyi Haragos Hidrák

LeírásBenedek 1956. október 23-án este látta meg a napvilágot, Budapesten. Tiszta családból származik, ősei között nem találunk talanokat. A családot így a forradalmi események csak a biztonsági helyzet miatt érintették, a születése is az ijedelem miatt indult meg. A családi ősök ékszerkereskedéssel foglalkoztam, ám neki mindkét szülője gemmárius. Édesanyja visszavonult a születése után, hogy egyetlen gyermekével tudjon foglalkozni. A családi boltot az édesapja testvére vitte tovább. Már gyerekkorában nagy érdeklődést és tehetséget mutatott a varázslatok, a bűbájtan, a defenzív és offenzív mágiák iránt, így hamar bizonyossá vált, hogy szüleit követi a pályafutása. Kitűnő eredményekkel végezte el a Martiont, majd a Gemmárius-képzőt is. A szülein kívül nem voltak támogatói vagy különösebb pártfogói. Mindent magának ért el, fokozatosan haladt a ranglétrán előre. Az egyszerű emléktörőtől az átok és bűbájfejtőn át szinte minden osztálynak és csoportnak tagja volt a Nemzetvédelmi Minisztériumon belül. Jelenleg független státuszú nyomozó, a szervezett bűnözéssel, csempészetttel, kémelhárítással és démonikus bűntények felderítésével foglalkozik. Fizetése ennek megfelelő, így az életszínvonalára sem lehet panasz. Gyakran dolgozik külföldön, elsősorban a környező országokban, illetve Prágában, Londonban. Évente kétszer néhány hetes szabadságra utazik, ilyenkor Thaiföldön pihen. Jobb keze gyűrűsujján hordja a családi címerrel ellátott pecsétgyűrűt, mely egyben fókuszeszköze is, így nagyon ritkán látni pálcával varázsolni.

//Karakterkép: Peter Cushing.//

Aktuális állapot:
Megszokott öltözete. Kényelmes szabású, elegáns talár. Talanok simán nézhetik valamiféle ügyvédnek, ügyésznek vagy bírónak konzervatív viseletben.

Pénz: 1000 tallér 6 dukát 8 garas

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 1956.10.23. 19:30:33

Ez a karakter tagja a Családnak.

Ez a karakter rendelkezik egy Bíbor nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése