A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Karabecz Krisztián

 
Beosztása: Testőr
Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: július 19.)
Testalkat: Magas, széles vállú férfi, a rendszeres edzésnak köszönhetően szép szál legénnyé nőtte ki magát. Egyáltalán nem fogja elfújni az első tavaszi szellő, sőt, még a második sem.
Vonások: Minden tekintetben barátságos. Kisfiús, mosolygós arca, és nyílt tekintete van, aki még annak is szimpatikus lesz, aki első látásra elkönyvelte egy antipatikus alaknak. Képtelenség őt mogorva embernek nézni.

Szem: Igazi világoskék íriszei vannak, melyek nagyon kifjezőek, tényleg minden kiolvasható belőle. Nála duplán érvényesül a "szem a lélek tükre" mondás.

Haj: Sűrű, barna fürtjei vannak, melyeket mindig szépen megfésül, nem szeret kócos lenni.

Általános öltözet
Alkalomtól függően vesz fel öltönyt, vagy lezserebb holmikat. Munkában inkább elegánsabb, szabad idejében szívesen hord farmert ingekkel, zakóval, pólóval. Leginkább a sportosan elegáns jelzőt lehetne rá használni.

Első benyomás, kisugárzás
Első látásra szimpátiát ébreszt mindenkiben, ha mással nem, hát a mosolyával mindenképp.
Békés, nyugodt alak, végtelen türelemmel és magas önfegyelemmel.

A nem oly régen indult MSTV vezérigazgatójának, Schmidt Gábornak a személyi testőre, valamint az ottani vezetőségnek a védelmét biztosító csapatnak a vezetője. Szakmai múltjára visszatekintve elég sokat látott és tapasztalt férfi, főként mágusok mellett volt fellelhető, de talan körökben is megfordult pár hónapig.


Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.02. 23:34:26

Üzenet küldése