A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Karadin Regina

 
Beosztása: a Kormon Lehel Tehetséggondozó tanulója
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: szeptember 08.)
Testalkat: Nyúlánk alkata valahogy mindig többnek láttatja annál a 176 cm-nél, ahová beállt a magassága.
Vonások: Szeplőinek se szeri, se száma úgy a karján, akár az arcán. Markáns vonásai miatt könnyű megjegyezni az arcát.
Szem: Barnák, akár a csokoládé, értelmesen csillognak, gyakran kölcsönöznek dacos, sőt kifejezetten haragos tekintetet a leányzónak.
Haj: Dús, rőtszínű hajkorona, melyet gyakran hord befonva.
Általános öltözet
Nem hord furcsa göncöket, de szereti a laza darabokat. Leginkább pasztell színekben látni, ami kiemeli bőre egyébként is szignifikáns, tejfehér színét.
Első benyomás, kisugárzás
Őszinte ember, nem fél nemtetszést nyilvánítani. Közvetlen, még sem barátkozik könnyen. Az irónia és a szarkazmus gyakori vendég a beszélgetéseiben.
Nem kifejezetten könyvmoly, még ha élvezi is egy jó olvasmány társaságát egy ablakba kucorodva.
Határozottan szereti a maximumot kihozni magából, időnként kifejezetten türelmetlen. Ha valami igazán feldühíti, akár tettlegességig is elmegy.

Leírás

Felszállás


Igazából egyszerű a képlet: Családosok egymás között. Házasság, gyerekvállalás, és megérkezik a család első, majd második szeme fénye. Cseperednek a picik, kisebb nagyobb bukkanókkal tulajdonképpen idilli az élet. A szülők boldogok, a gyerkőcök egészségesek, mondhatni átlagos a Családos élet.

Zakatol a vonat


Az apa nem tétlenkedik, hiszen feljebb kell mászni a szamárlétrán, a cél minél feljebb jutni a politikai életben. Ha egyszer Ő valamit kigondolt, azt véghez is viszi (nem is történik másképp), és nem is lehetetlen a megfelelő anyagi és genetikai háttérrel. Közben persze a mindkét gyerek nő, mint a bolond gomba, a kisebbik pedig van annyira akaratos, mint az apja. Természete többi részét az anyjától örökli inkább, határozott, őszinte, de sokat mosolygó. A Kormonban gyorsan beilleszkedik a társaságba. Különös tehetséget mutat a rúnaismeret irányába már egész fiatalon is, de talán nem is csoda, anyai felmenők részéről a génjeibe épített ez a vonzalom.

Kisiklás


Az a 2014-es év. Mikor minden ugyanolyan, azután már semmi sem. A mindig mosolygós, kedélyes anya nincs többé. Nincsenek már vasárnapi ebédek, csöndes lesz a ház. Az apa komorabb, hallgatagabb lesz, nehezére esik a kisebbik lányára néznie, hiszen a nejére emlékezteti. Nem beszélnek róla, a lányban állandó feszültség telepszik meg, és belülről eszi. Az apa majd minden idejét a munkába öli, a lány is magára marad a gyászával, képtelen kiadni azt.

Újra mozgásban


Az élet megy tovább, nem igaz? Még mindig csendes és hallgatag ebben a családban élni. Az alattomos düh szinte kirágja magát a lány bőrén át, felkúszik a tagjaiba, és muszáj tennie ellene. Muszáj borítani, ütni, törni, ha adódik lehetőség. Az apa még mindig nem figyel, a Kormonos tanárok is nehezen bírnak már vele. Időnként elvakító az a düh, amit érez, ha nem sikerül valami. Ez még közel sem a végállomás. Talán egy új tanár, új szemlélet, új módszerek majd a segítségére lesznek.


Átszállás


Egy ismeretlen lép hozzá a kávézóban. Szórakoztatónak találja a helyzetet, kihasználja, majd beleesik saját csapdájába, ahogy lassan a fiúba is. Az egész világ a feje tetejére áll, és végül egy kérdés marad és egy válasz, hiába a lehetetlen kilátások...


Egyensúly

Babysizer Cravings Pregnancy & Baby Tracker

2020.február 14-e, Bálint napja. Karadin Sára Luca színre lép.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.05.06. 16:16:11

Ez a karakter a Karadin család tagja.

Üzenet küldése