A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Karadin Sándor Mátyás

 
Beosztása: A Mráz Kálmán Internátus diákja
Nem: Férfi
Életkor: 24 (születésnap: október 01.)
Testalkat:
Magas, nyúlánk, vékony.
Vonások:
Egészen helyeske, csak túl csonos.
Szem:
Szürkéskék bogárszemek, szemüveg vagy kontaktlencse nélkül nem sokat lát.
Haj:
Piszkosszőke, kócos.
Általános öltözet
Ismered azt a szót, hogy hipszter? Ha igen, ez az első, ami eszedbe jut a ruháit látva. Ha nem ismered, akkor leginkább furcsának tűnhet. Sportcipő, felhajtott szárú csőfarmer, ing, kardigán... és az elmaradhatatlan vastagkeretes szemüveg.
Első benyomás, kisugárzás
Esetlennek és visszahúzódónak tűnik. Ezzel szemben, ha szimpatikusnak találod kedves mosolyát, ahogyan a szemüvege mögül hunyorít rád és megszólítod, meglepően közvetlen a természete.


Leírás

Amiket tudhatsz róla…

…ha nagyjából egy időben jártál vele Martionba: Láthattad a folyosókon, nagyteremben, tóparton gitározgatva, esetleg könyvtárban tanulva. Tudhatod, hogy Sanyi, vagy Szása néven szólítják. Akár láthattad pénteken elhagyni az iskolát, vagy vasárnap este megérkezni. Tudhatod, hogy mindig visszafogott mosoly ül az arcán, kedves, udvarias és csendes. Fiúként nem biztos, hogy szimpatikus a ruházkodása vagy a mozgása. A lányok viszont általában első látásra megkedvelik, mert olyan kis „helyes”.

…ha ösvény/évfolyamtársa voltál: Tudod, hogy a Szása becenév már elsőben ráragadt, talán azt is, hogy ezt Csecsének köszönheti. Tudhatod, hogy rendkívül előzékeny és segítőkész, ha bármi problémád van, ő általában észreveszi azt, és meg is hallgatja, ha szeretnél róla beszélni. Sőt, tanácsot is ad, hiszen nagyon jól átlátja a dolgokat, logikusak a következtetései. Azt is tudhatod róla, hogy vallásos, láthattad étkezés előtt/után imádkozni. Valószínűleg az sem titok előtted, hogy remekül gitározik, és még hangja is van.

…ha közelebbi barátok vagytok: Tudhatod, hogy szülei elhunytak, és most nagyszülei nevelik. Azzal is tisztában lehetsz, hogy hétvégenként hazajár nekik segíteni, templomban zenél és több helyen is önkéntes. Tudhatod azt is, hogy visszafogottsága ellenére szeret szerepelni, és álma, hogy zenész legyen. Ezt az álmot tette a vizsga után parkolópályára, hogy pár évet misszionáriusként töltsön Peruban. Aztán át is alakult, most már az elsődleges célja mások segítése legyen, és ezen dolgozik minden erejével.Előtörténet:

1995. október elsején született Budapesten, teljesen talan családba. Van egy nála öt évvel idősebb bátyja, Barnabás. Édesapja kántor, édesanyja hittantanárként dolgozott. Amikor még csak hat éves volt, apukája meghalt egy autóbalesetben. Két évre rá édesanyjánál gyomorrákot diagnosztizáltak, ami egy hónap alatt el is vitte szegényt. A két gyerek az anyai nagyszülőkhöz került. Sanyi jobban viselte a dolgot, mint az éppen akkor serdülő Barnabás, aki emiatt egyre deviánsabban viselkedett. Rossz társaságba keveredett, több rendőrségi ügye is volt, rákapott az alkoholra majd a drogokra is, végül tizenhat éves korában elszökött otthonról. Azóta nem hallottak róla semmit. Talán pont bátyja viselkedése miatt, Sanyi mindig mintagyereknek számított. Szófogadó, jó tanuló, csendes gyerek volt, akinek mindig időben kész volt a leckéje, vasárnaponként nagyszüleivel az első sorban ült a templomban, több önkéntes munkát is vállalt. Miután testvére megszökött, mégjobban próbálkozott, ám tizenkét éves korában jöttek a furcsa emberek… Nagyszülei nehezen fogadták el a mágia létezését, ám látva, hogy Sanyi ettől nem változott meg, támogatják unokájukat. A Martionban a tükör a Lortonba osztotta be a fiút, ahol kifejezetten jól is érzi magát, sok barátot szerzett, közkedvelt személlyé vált.


Talán a tragédiáknak köszönhetően nagyon elfogadó és türelmes. Közvetlen természetű, szeret segíteni másoknak. Keresztény családból származik, és gyakorolja is a hitét. Vasárnaponként a maróti templomban szokott gitározni a miséhez, amit rettentően szeret, ugyanis zenész szeretett volna lenni, ha felnő. Több fővárosi gyülekezetnél végez önkéntes munkát, és gyakran megy haza segíteni nagyszüleinek. Ami el is kél, lévén nagymamája már nehezen mozog, nagypapája pedig kerekesszékbe kényszerült. ha nincsen ott, akkor is figyel, hogy valaki legyen ott, aki tud segíteni. Nem szokott alkoholizálni, nassolni, és még a házasság előtti nemi életben sem hisz. Viszont nem kell félni, nézeteit nem szeretné senki torkán sem lenyomni. Neki ez a meggyőződése, és ki is tart mellette. Ettől függetlenül összejöveteleken részt vesz, és jól is tudja magát érezni mindenféle segédeszközök nélkül is.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.10.29. 01:30:17

Ez a karakter a Karadin család tagja.


Ez a karakter rendelkezik egy Csoda nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése