A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Karadin Zita

 
Beosztása: Rúnaszakértő
Nem:
Életkor: 30 (születésnap: december 22.)
Testalkat: Alacsony (165 cm) és vékony,de arányos testfelépítéssel rendelkezik.
Vonások: Markánsak. Leghangsúlyosabb a hosszú és erős vonalú orra és az álla közepén lévő gödröcske, de egyik sem rondít az összképen.
Szem: Csillogó csokoládébarna.
Haj: Hátközépig érő, a végeken enyhén hullámos barna fürtök.
Általános öltözet
Fiatalos, trendi. Inkább a nadrágot preferálja, de Családos eseményekkor előkerülnek a gyönyörű ruhaköltemények is.
Első benyomás, kisugárzás
Sosem volt csapatjátékos, inkább a magának való típus. Mióta az anyja meghalt, még kevésbé keresi az emberek társaságát. Viszont kedves és kellemes társaság is tud lenni, ha elég közel kerülsz hozzá.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

1990 május 1-jén született. Idilli gyerekkora volt: egy hugica, két szülő (Karadin Dániel és Diána), sok-sok szeretet. Nőtt és cseperedett is rendesen, mikor az idő eljött, Mirarx után Neredin ösvényén folytatta tovább az útját, majd jött a Kormon, ahol rúnatan szakon tanult. Diplomamunkája megírása után rögtön el tudott helyezkedni a Magyar Gemmárius Hivatal kötelékében, mint rúnaszakértő - amit nem csak kiváló eredményeinek, de a Hivatalnál eltöltött pár hónapos gyakornoki idejének is köszönhet.

Törést az életében a 2014-es év hozott, mikor az anyja egyik napról a másikra lebetegedett. Az a pár hét maga volt a pokol. Végignézni, ahogy a személy, akit a világon a legjobban szeret, elfogy... Azután már semmi sem volt ugyanolyan. A veszteség teljesen szétszakította a családot. Elmaradtak a közös beszélgetések, kirándulások és étkezések egyaránt. Zita pedig a munkába menekült.

2016 nyarán épp terepen volt, mikor az első hírek megérkeztek a dimenziók összecsúszásáról. Mikor tudatosult benne, hogy mennyire súlyos a helyzet, első dolga volt, hogy testvérére és apjára küldjön egy merre jársz?-t. Abban a pár pillanatban, míg nem tudott családjáról semmit, mintha újraélte volna a két évvel azelőtti poklot. Az események rádöbbentették, hogy nem akarja elveszíteni egyiküket sem, márpedig az elmúlt két évben ennek az útjára lépett. Elhatározta, hogy a szétszakított családjukat megpróbálja újra összevarrni. Az, hogy sikerrel jár-e, még a jövő titka...

//Karakterképem: Caitlin Stasey//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.08.17. 12:55:01

Ez a karakter a Karadin család tagja.

Üzenet küldése