A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Karadin Zoárd

 
Beosztása: a [M] Karadin Engine tulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 65 (születésnap: október 10.)
Testalkat: Valaha kiemelkedő fizikumát sem kímélte az idő vasfoga. Ennek ellenére korához képest még mindig átlagon felüli.
Vonások: Büszke, nemes vonásai még ma is magukkal ragadóak.
Szem: Fakó kékek,
Haj: Egykoron dús, szőke haja mára már teljesen fakó.
Általános öltözet
Munkához, üzlethez öltöny dukál, de szabadidejében a farmert sem veti meg. Különösen kedveli a nyakkendőket és a sálakat.
Első benyomás, kisugárzás
Első pillantásra látszik, hogy nem az a férfi, akivel érdemes játékba kezdeni, ha nem ismered a szabályokat. Határozott, erős kezű vezető. Ha bemutatkozik, biztos, hogy beugrik a neve, hiszen az ő kezében van a világhírű Karadine Engine.

Leírás

Az életünk, akár a szemek egy homokórában, gyorsan lepereg. Meghatározott idő áll a rendelkezésünkre, hogy elvégezzük a feladatainkat. Felnőni,tanulni majd átvenni a családi vállalkozást. Idővel, ha a család fenntartása ránk hárul, igazgatni az életüket. Feleséget választani, gyermeket nemzeni, felnevelni őket is. Gondoskodni róla, hogy legyen, aki utánunk vezényli a színdarabot. Mind-mind egy-egy henger, egy-egy csavar vagy alkatrész. A szerkezet köré vázat építeni, majd lecsiszolni a végső formát. Bonyolult, mégis letisztult szerkezet. A recept egyszerű: légy megingathatatlan, légy sikeres.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.06.28. 16:08:31

Ez a karakter a [M] Karadin Engine céghez tartozik.

Ez a karakter a Karadin család tagja.

Üzenet küldése