A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kardos Vencel

 
A Neredin ösvény diákja, Második évfolyam
Nem: Férfi
Életkor: 18 (születésnap: november 06.)
Testalkat: Átlagos, nyúlánk, de nem vészesen vézna. 176 cm magas.
Vonások: Arca szögletes, erős vonású. Bőre kifejezetten világos.
Szem: Szeme hűvös-barna.
Haj: Barnás dús kócos haját közepesen röviden tartja.
Általános öltözet
Jellegzetes ruhája a fekete térdig érő köpenye, amelyet egy hasonló szegésű kabát vált fel télen, ezt fehér keleti motívumok szegélye díszíti. Sokszor hord napszemüveget.
Első benyomás, kisugárzás
Első benyomásra az a tipikus rejtélyes figura. Lerí róla, hogy mágushoz képest sem "stimmel" minden. Kisugárzása hideg, és humora sötét, de ennek ellenére szerethető, és hűvös, de hűséges figura. Ellenségeit pedig kirázza a hideg látványától.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Vencel 15 évesen érkezett Martion falai közé. Ennek oka nem különcsége, vagy saját akarata volt, hanem az a tény, hogy a vidéki varázslók élete soha nem volt fenékig tejfel. Apja az erdélyi sárkányrezervátum egyik dolgozója, anyja pedig testvéreit vigyázza otthon. Már bőven a tizennegyedik évében járt, mikor megmutatkoztak az első jelei annak, hogy ő valójában mágus, és az sem volt kétséges, hogy milyen... ~Minden kezdez nehéz, de a vég már magától jön.~ Így volt ez Vencel első látogatásán apja munkahelyén. A "sárkányóvodában" tett látogatást, ahol a vadabb kis fiókákat még elzárva tartják a többi kicsitől, és Vencel pont egy ilyet nézett ki magának, míg apja nekilátott teendőinek. Az eredmény egy elporladt rács, és egy mérges erővel teli póniméretű sárkányfióka volt. A dolgok itt fordultak rosszra. A kis sárkány csak játszani akart, Vencel pedig megijedt. Csak ő élte túl. Az iskolakezdés szintén nehéz volt tehetségének késedelme miatt. Az általános első 7 évét magántanulóként végezte el egy talan-iskolában, miközben anyja otthon tanított a mágusok szokásaira, szabályaira, és tudására is, kisebb nagyobb sikertel. Végül aztán a következő tanévben Martionba került. Aztán a harmadik kezdés is nehéz volt. Martionba érkezése óta alig pár nap telt el, így igazán még senki sem ismerheti, órákra eddig nem járt be, és a közösségi helyeken sem jelent meg. De két nap elmúltával kinyílni látszik, és elindul, hogy felfedezze Martion világát, és bepótolja azt a lemaradást, amit ez az egy év hozott.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.05.27. 23:08:12


Ez a karakter rendelkezik egy Mátra nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése