A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kardosi Bendegúz

 
A Ferfex ösvény diákja, Ötödik évfolyam, Diákmentor
Nem: Férfi
Életkor: 21 (születésnap: szeptember 14.)
Testalkat: 170 cm körül van, vékony testalkatú. És ehhez képest meglepően erős.
Vonások: Már kifejezetten nem az a pici, cuki srác, aki néhány éve volt - sőt, még akár azt is mondhatnánk, hogy jól néz ki. Viszont a csaknem állandó, csibészes mosolya még mindig megvan.
Szem: Zöld, barna és arany pöttyökkel. Sokak szerint gyönyörű. Szinte mindig élénken csillog, vidámságról árulkodik. Majd' minden érzelme kiolvasható belőle.
Haj: Barna. Most épp rövid, de volt idő, amikor hosszabbra volt hagyva.
Általános öltözet
Egyszerű farmer, amelyen mindig van legalább egy zseb, póló, deszkáscipő. Szereti a kapucnis pulcsikat. Nem hord különösebben "menő" ruhákat, a kényelmesekben érzi jól magát. Nyáron szeret mezítláb mászkálni.
Első benyomás, kisugárzás
Alapvetően szimpatikus, pozitív kisugárzása van, a legtöbben már az első találkozáskor megkedvelik. Lehet rajta látni, hogy határozott kis emberke. Ezzel együtt kedves, és már egy rövid beszélgetés is megmutatja, hogy jól forog az esze. Időnként komoly felnőttként viselkedik, máskor pedig kommandósat játszik valamelyik kisebb sráccal... Talán még azt is mondhatnád rá, hogy aranyos. Mondd csak nyugodtan, nem fogja zokon venni. Nem az az ideges típus.

Leírás


Bende Mátrafüreden született, talan családból származik. Mindig kedves, és mire észbekapnál, már össze is barátkoztatok. Okos, néha vicces, néha pedig nagyon komoly. Nyílt személyiség, alapvetően optimista, vidám, könnyen nevetésre lehet bírni. Csak akkor rosszkedvű tartósan, ha komoly baja van.
Mesélt már arról, hogy miket játszottak kisebb korában? Hiába, az összes barátja nagyon szerette a lovagregényeket... Őt pedig megválaszották vezetőnek. Még ha nem is hallottál erről semmit, azt láthatod, hogy ért az emberekhez, a szervezéshez, ami ennek a hivatásnak feltétlen velejárója. Nem parancsol, csak megkér. Te meg vagy megcsinálod a dolgot, vagy nem. (Akaraterő: 11) Bár nem biztos, hogy ajánlatos kekeckedni egy diákmentorral... Még jó, hogy nem él vissza azzal, hogy büntethet.
Ezek a játékok is hozzájárultak ahhoz, hogy eléggé megerősödött (fizikum: 13), sok kortársát túlszárnyalja e téren. Tudom, nem látszik rajta, sőt, inkább egy kicsit hendikepesnek (2) hat, de tudna verekedni. Csak nem szokott. Ó, és amellett, hogy erős, még jól is néz ki. (Megjelenés: 13)
Régebben sportolt is: vívott és íjászkodott. Amióta pedig megkapta Bátort, eljárogat lovagolni. A ló az egyetlen saját állata, de nagyon szeretne egy molyhot. A sport az ügyességét (11) is fejleszti persze, de azért balett-táncos nem lesz belőle.
Talán a lovagokból következett, talán csak egy kósza ötlet volt, de mára eltökélt szándéka lett, hogy ő márpedig megcélozza a GyROsz-t. Ennek a célnak az eléréséhez pedig az sem hátrány, ha valaki jól bánik a pálcával is - márpedig nála erre igazán nem lehet panasz. (Mágia: 13) És egyébként sem gyáva, sőt. (Bátor - 3) Egyetlen dologtól fél, sőt retteg: a gumicukroktól. (Fóbia - 4) Ne nevess! Ő sem tudja, mitől van ez, de nemcsak hogy megenni nem bírja őket, de a látványuk is nagyon riasztja.
Rossz tulajdonsága még, hogy maximalista (4). Mindenből igyekszik kihozni a legjobbat, és ez sikerül is neki, viszont gyakran túlságosan sok energiát fektet ebbe. Pláne, mivel van, hogy bal lábbal kel fel.
Sajnos elég erősen porallergiás (4), de általában oda szokott figyelni arra, hogy ne történjen baj. Ez egyébként az egyik olyan tulajdonság, amit utál magában: Nem kutathat, mászkálhat poros padlásokon és egyéb ilyesmi helyeken. Szerencsére általában észreveszi, mikor kell vigyáznia (észlelés: 10).

Aktuális állapot:
Mintás, világoskék póló, halásznadrág és fekete deszkáscipő.

Pénz: 0 tallér 4 dukát 7 garas

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.10.30. 12:46:09


Ez a karakter rendelkezik egy Zimankó nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése