A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Karsa - Ugaros Károly

 
Beosztása: Menedzser
Nem: Férfi
Életkor: 34 (születésnap: július 08.)
Testalkat: A 180 centit alig éri el, felépítésben erősebb alkat, és folyamatos edzéssel igyekszik is karban tartani magát.
Vonások: Viszonylag átlagos arcának különlegességét a szája asszimmetriája adja meg - bal oldalon láthatóan rövidebb, így a mosolya is félsódéros.
Szem: Sárgásbarna, vagy inkább mocsár színű.
Haj: Annyira sötétbarna, hogy az már gyakran inkább fekete. Néha pár centisre vágatja, általában középhosszú, és szinte mindig rendezett.
Általános öltözet
Azon kevés férfiak egyike, aki nem csak kötelességből hordja az öltönyt, hanem szereti is. Ettől függetlenül az ő ruhatárában is megtalálhatók farmerek és egyszerű pólók. A lényeg, hogy bármi is legyen rajta, mindig ápoltnak fest - és az is.
Első benyomás, kisugárzás
Nagymenő, nagykutya, nagyhal. Bármelyik kifejezés eszedbe juthat, amikor meglátod. Esetleg beugorhat még a beképzelt pojáca jelző is, ha nem vagy oda az öltönyösökért. Az biztos, hogy határozottnak és eltökéltnek tűnik, és van benne valami megnyerő.
Viszont ha esetleg látszik rajtad, hogy valamire szükséged lenne, akkor biztosan oda fog menni hozzád, és felajánlja a segítségét. Akkor is, ha nem akarod.

Leírás

Leírás


Kevert családból származó mágusgyerek a pesti fajtából. A Martionban Karpena ösvényét rótta, a középiskola elvégzése után viszont esze ágában sem volt bármi mágikus szakmát kitanulni. Az IBS-re ment, méghozzá Arts Management szakra, ami után a Marketing Management mesterképzést is elvégezte.

A második diploma megszerzése után azonnal munkába állt. Kevés kliense van, azokért viszont mindenre képes, és remek kapcsolatot ápol velük. Jól is keres, lévén olyan nevekkel tud dobálózni, mint Faust.

Magánéletét tekintve 2014 augusztusa óta van együtt legjobb barátja öccsével, Hektorral. Külföldön házasoknak számítanak, de itthon még élettársi kapcsolatban sincsenek, lévén szeretnének örökbefogadni, ami úgy lehetetlen lenne.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.02.01. 19:39:11

Üzenet küldése