A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Karsay Csongor Dominik

 
Beosztása: a Rextra-M társtulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: július 21.)
Testalkat: Nem túlzottan magas, de izmos, jó felépítésű férfi. Meglátszik rajta a több éves sport.
Vonások: Nem lóg ki a családból, markáns, jellegzetes vonásai vannak, összeségében mégis kifejezetten helyes arc az övé, melyet gyakran szakáll keretez.
Szem: Sötétbarna, melyet édesapjától örökölt.
Haj: Már-már feketébe hajló barna, göndör haja van, talán egyedülálló módon a testvérek között, ezt édesanyjától örökölte.
Általános öltözet
Ad a megjelenésre, számára ez adja az első benyomás egyik alap pillérét. Igyekszik követni az aktuális divatot, s azt saját ízléséhez igazítani. Ugyanakkor, ha a helyzet megkívánja, inkább a praktikus darabokat választja. Rózsaszínt viszont sosem fogsz látni rajta!
Első benyomás, kisugárzás
A legtöbb ember számára megnyerő az első benyomás róla. Elvétve látni rosszkedvűnek, inkább töprengő néha. Sok barátot szerzett az évek során, és nem egy hölgy ismerőst is. Ritkaság, ha valakivel nem sikerül megtalálnia a közös hangot,inkább hajlik a kompromisszumok fele.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Fehérvári Fekete Fellegek (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Vörösvári Vijjogó Varjak

Leírás

A Karsay család második fiaként látta meg a napvilágot egy forró, nyári napon. Lóci elsőre nem túl kitörő örömére. Igen, ő a nagytesó, mondhatni, a család esze és lelkiismerete. Persze nem mindig volt ilyen szentlélek, hiszen mikor megszületett első öccsük, Barnabás, egy ideig ketten fogtak össze a kis jövevény ellen. Aztán Lócinál tízévesen jöttek az „tünetek”, elkezdtek megmutatkozni mágikus képességei. Azonban csak addig titulálta ezt betegségnek, amíg nem jött el neki is ez az idő, kicsit talán később, tizenegy évesen. Közben jöttek az ikrek is, Csongor nagy örömére, amint elkezdtek járni, szinte mindig igyekezett valami komiszságba belevinni őket. Egy szem húgukat ritkán tudta, sőt, már kiskorától kifejezetten céltudatos, stram hölgy volt, idővel kivívva Csongor elismerését. Habár, aki négy fiú mellett nő fel… Ennek ellenére a mai napig ő felügyel, hogy a fiúk lakásában ne uralkodjon el a káosz, amiért mindannyian hálásak neki.
Amint eljött az ideje, ő is a Martionba került, s mint a család többi tagja, a Ferfex ösvényét gazdagította. Bátyjával ellentétben neki inkább a gyakorlati dolgok mentek könnyebben, bár azért az elmélet terén sincs elveszve. Néha persze, jól jött, ha kicsit korrepetálta Lóci, de ezt nem kifejezetten szereti hangoztatni bárkinek. Helyette inkább büszkén mesél róla, még ha egymás között gyakori is a testvéri ugratás. A bájitalfőzéshez azonban sosem volt érzéke, általában katasztrófa lett a vége, vagy rosszabb esetben gyomormosás. Az idézések sem az ő asztala, túl elvontnak tartotta, a jóslással egyetemben, üres humbug az egész! Inkább az átváltoztatás feküdt neki, a bűbájokkal együtt, sőt, ötödéves korától az abeomágiával is elkezdett foglalkozni. Állati alakja pedig fekete varjú lett. Világ életében társasági ember volt, nem szeret egyedül lenni. Talán ennek is köszönhető, hogy jól tud bánni az emberekkel, hölgyek esetében sokszor kifejezetten megnyerő. Ennek fényében szeretett volna a Königre kerülni, így az utolsó év főleg a tanulás jegyében telt, amibe sokszor bátyja is besegített. Végül felvételt nyert az államigazgatási szakra. A diploma után viszont nem a Kormánynál helyezkedett el. A szerencse úgy hozta, hogy most egy jól menő cég társtulajdonosa. A Főnixnek szállítanak be külföldről eszközöket, felszerelést, ezzel is segítve a szerpentáriusok munkáját. A válság ellenére is jól megy az üzlet, így nem mondhatni, hogy anyagi gondjai lennének. Imádja a nyüzsgést, a pörgést, sőt, a munka kapcsán vezetni is megtanult. Ha bármi történne szüleikkel, valószínűleg ő lenne, aki átvenné a családi kassza ügyeit, mivel jól ért a pénzügyekhez. A nevelésre viszont a mai napig alkalmatlan, ezt a szerepet meghagyná Lócinak, hiába tud sokszor komoly lenni, ha a helyzet megkívánja.
Kifejezetten optimista, társaságkedvelő férfi, és persze, a női nem nagy rajongója, bár eddig még nem nagyon volt hosszabb kapcsolata, nem is kereste. Kicsapongó életét a sport igyekszik ellensúlyozni, már kiskorától aikidora jár, itt tanult először igazán fegyelmet, ami kellett is az életébe. A harcművészettel kicsit kilóg testvérei közül, Lóci pl. versenyszerűen úszott, és később a kisebbek is gyakran jártak vele. A medencébe pancsolás maradjon meg nekik... De így is az első sorból nézte végig bátyja versenyeit. Már kiskoruktól megvan közöttük az egészséges rivalizálás, az egymás ugratása, ami a mai napig tart, és ebbe már Barnabás is gyakran bekapcsolódik, hiszen együtt laknak most is.
Bár nem ő a legérzelgősebb fajta, számára a családja a legfontosabb, történjen bármi. Imádja a testvéreit, s bizony Sára összes udvarolója jobb, ha felköti a talárt. Mint egyetlen lányra, az összes bátyja vigyáz, Simit viszont bármikor rá lehet venni némi hülyeségre, talán ő hasonlít hozzá legjobban. Most mégis Barnabás az, akire igyekszik jobban figyelni, hiszen ő nemrég kezdte csak el önálló életét. Mégis Lóci ismeri őt a legjobban, tőle mindig tud tanácsot kérni. Ami még a testvérek privilégiuma, csak ők hívhatják Dominiknek, szigorúan egymás között. Utálja a második nevét, s ha nem muszáj, nem is szokta használni.

Testvérek:

Lóci: Egyetlen bátyám, a család esze. Sőt, néha inkább okostojás, bár én csak úgy mondom, az Agyas… Elég sokszor az agyamra tud menni az aggályaival, mindent háromszor meggondol, én meg megőszülök mellette. Már kiskorunktól kezdve él közöttünk egyfajta versenyszellem, amit a mai napig se nőttünk ki teljesen, először anyánk, aztán a húgunk „örömére”. Olyanok vagyunk, mint ég és föld, ennek ellenére, ha a helyzet úgy kívánja, mi is összetartunk. Pl. Sára udvarlója ellen! Azért nagyon büszke vagyok ám rá (valahol mélyen), sőt, hálás is, nélküle nem lettem volna Königes. Kicsit szerencsétlen tud lenni, főleg a nőkkel, ettől függetlenül jobb, ha előttem senki nem meri piszkálni. Leginkább ő ügyel a rendre a lakásban is, ha Sára nincs ott, bár jobb, ha nem vasal.

Barnabás: Az első öcsém, a család következő nagy reménysége! Tele van tervekkel, lehetőségekkel, bárhogy is dönt, én támogatom. Szerintem rám hasonlít, és ez jól is van így. A csajok között is egészen népszerű, ráadásul ő okozza a legkevesebb fejfájást a húgunknak. Néha nem egyszer fárasztja őt is Lóci a jövő nagy terveivel, ilyenkor kénytelen vagyunk együttes erővel elejét venni a szentbeszédnek. Ő is velünk lakik a lakásban, tetszik az ízlése!

Sára és Sámuel: Az ikrek! A két legkisebb testvérem, közöttük is él az a fajta versengés, mint amit mi képviselünk a bátyámmal, épp csak náluk talán ez szembetűnőbb az ikerség miatt.
Sára, az egyetlen húgunk… Szegénynek szerintem néha inkább átok. Bár szó se róla, mellettünk tuti megedződött, igazi karakán nő lesz belőle, akit nem fognak csak úgy átverni a pasik. Vagy ha mégis, akkor mi verjük el őt, Lóci irányításával! Már most is látni, micsoda nő, ráadásul pontosan tudja, mit akar. Hát kell ennél jobb? Anyánk helyett ő felügyel a lakásunkra, különben igazi oroszlán… izé farkas barlang lenne.
Simi ehhez képest egészen más tészta. Állandóan pörög, mindig kitalál valamit, bár ritkán is ér a végére. Sokszor lógunk együtt, néha még én se tudom követni, ennek ellenére nagyon bírom. Kíváncsi vagyok, végül mi lesz belőle, néha lehet, a nővérétől kellene tanácsot kérnie. Valószínűleg ő is hozzánk fog költözni, ha kijárja a Martiont, én örülnék neki.
(Kit Harington)

Aktuális állapot:
Kényelmes, kék farmer és egy fekete póló alkotja otthoni öltözetét, rajta a felirat: Non-flammable? Challenge accepted!

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.02.07. 01:15:25

Ez a karakter a Rextra-M céghez tartozik.

Ez a karakter a Karsay család tagja.


Ez a karakter rendelkezik egy Gerecse nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése