A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Karsay Lóránt

 
Beosztása: Gimnáziumi biológia tanár

Nem: Férfi
Életkor: 37 (születésnap: március 02.)
Testalkat: Úgy 180 centi magas, aránylag széles vállai vannak. Ez arra vezethető vissza, hogy fiatalon úszott... Csípője keskeny, összességében arányos.
Vonások: Markáns áll, ahogy a családban mindenkinek. Széles orr, és vastag ajkak. Természetesen szeplős.
Szem: Hosszanti vágású, egészen világos kék. Barátságos, bár dús szemöldökkel társítva.
Haj: Rozsdabarna, vagy vörös? Csalóka, ha napfényben nézzük, mindenki vörösnek mondaná, ha már egy kicsit kevesebb fény jut rá, akkor a barna egyik mély árnyalatát képviseli. Göndörödő fajta, általában hosszabbra van hagyva, de nem sokkal.
Általános öltözet
Szereti a praktikus öltözékeket. A farmert csak akkor részesíti előnyben, mikor otthon téblábol. A pólókat is csak farmerhoz hordja, vagy nyáron a rövidebb nadrágokhoz. Munkába szövetnadrág, kordbársony... szépen vasalva egyik-másik, de mikor nem a húga csinálja meg neki, elég ramatyul sikerül, és talán gyűröttebb is, mint eredetileg volt. Ingek sokasága színesíti szekrényét, mellényekkel és pulóverekkel. Természetesen akad nyakkendő is dögivel.
Első benyomás, kisugárzás
Szimpatikus, mosolygós, jókedvű. Nem lényeg számára, hogy hétfő van, hiszen az sem rosszabb nap a többinél. Könnyű jókedvre deríteni, lelombozni annál nehezebb. Számára nincsenek lehetetlenek -kivéve, ha mágiáról van szó-, nem ismeri a szomorúság fogalmát. Boldogan éli a napjait, és a karma szerint cselekszik. A lakása is a feng shui szerint van berendezve, hogy több pénz, kedvesség és energia járja be az életét.

Leírás


Aktuális állapot:Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.01.03. 11:43:09

Ez a karakter a Karsay család tagja.

Üzenet küldése