A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Karsay Sára

 
Beosztása: Bájitalmester; ELTE-EMK, Rúna- és Keletimágiatan szak
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: szeptember 20.)
Testalkat: 170 cm magas. Génjeinek köszönhetően magasságához viszonyítva arányos testfelépítéssel rendelkezik, nincs rajta felesleg, bár azért tesz is érte, hisz időnként sportol és odafigyel az étkezésére is.
Vonások: Örökölte a Karsay-akra jellemző markáns állat és a tömérdek vörös szeplőt. Sokakkal ellentétben, Sacit nem zavarják szeplői, melyek egész évben jelen vannak, ám nyáron fokozottan betemetik nem csak az arcát, de karját is. Se sminkkel, se bűbájjal nem próbálja eltűntetni őket, hisz a természetesség híve. Szemeit is csak néha húzza ki fekete szemceruzával vagy szempillaspirállal. Más sminket nem is használ.
Szem: Világoszöld, szembogara körül egy kis világosbarna rózsával, íriszét a fehér résztől egy sötétzöld, már-már fekete vékony sáv választja el.
Haj: Testvéreivel ellentétben, egyenes hajjal rendelkezik, amit szép hosszúra növesztett. Színét tekintve vörös. Évszaktól és fényviszonyoktól függően szimpla vörös vagy rozsdabarna. Csak házimunkához és tanuláshoz köti fel, máskor kiengedve hordja.
Általános öltözet
Az esetek többségében farmert visel egy kényelmes pulcsival és magas sarkúval, ruhásszekrényében megtalálható a szivárvány minden színe farmernadrág képében. Nyáron még előszeretettel hord lenge ruhácskákat is, magas sarkú szandállal vagy saruval.
Első benyomás, kisugárzás
Ő az a lány, aki mindig mosolyog, tele van pozitív energiával és optimizmussal , ezt hajlamos átragasztani a körülötte lévőkre. Majdnem mindig mosolyog, ezért ragadt rá még elsőben a Mosoly Hercegnő, Mosolylány becenév. Általában szimpatikusnak találják az emberek, sosem látni sírni vagy szomorkodni, ha mégis,akkor már valóban nagy a baj.

LeírásUser és karakterei

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.01.29. 19:43:37

Ez a karakter a Bűbájos Boszorkánykonyha céghez tartozik.

Ez a karakter a Karsay család tagja.

Üzenet küldése