A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Karsay-Kahr Honoráta

 
Beosztása: Gemmárius, modell
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: június 22.)
Testalkat: Első látásra törékeny lánykának tűnhet, de a folyamatos edzéseknek köszönhetően elég izmos és erős is, amelyre, mint leendő gemmárius, szüksége is van.
Vonások: A magyarokra jellemző markáns arccsonttal rendelkezik, ennek ellenére, ha mosolyog két pufók kis párnácskává változik kis orcája. Bőrszíne hófehér, nem is ajánlatos neki magas fényvédőkrémek nélkül nyáron kilépnie a házból.
Szem: Szürkés zöld, igéző. Majdnem mindig használ szempillaspirált.
Haj: Hosszú szőke tincsek, a végén kissé hullámos. Télen általában besötétedik, már-már szőkés-barnának mondható, nyáron a napfénynek köszönhetően pedig nagyon kifakul.
Általános öltözet
Honorátánál nem létezik ilyen. Szereti a kényelmes cuccokat, mint a melegítő nadrág vagy farmer. ha a barátokkal beül kicsit alkoholizálni, biztos farmert választ egy hozzá illő blúzzal, otthon boxerben vagy egy kis leggings-el is tökéletesen el van. Egyetemi kurzusokra és bulikhoz viszont szereti kicsípni magát, míg a gyakorlati órákon értelemszerűen a sportos, kényelmes darabokat részesíti előnyben.
2014. június 3-án kérték meg a kezét, azóta le sem veszi a jeggyűrűjét, melyhez 2015. április 25-én egy karikagyűrű is társult.
Első benyomás, kisugárzás
Azt a mindenit, igazi bombázó! Azt viszont csak nagyon kevesen gondolnák, hogy a cserfes, mosolygó és néha gyerekes felszín alatt egy intelligens lány a bújik meg, s azon még inkább meglepődnek, ha kiderül, gemmáriusnak tanul.

Leírás

//Átalakítás alatt!//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.02.22. 17:11:09

Ez a karakter a Karsay család tagja.

Üzenet küldése