Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kassai Maximilián

 
Beosztása:


Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: szeptember 11.)
Testalkat: Annak ellenére, hogy nevének jelentése: nagy növésű, magas, ő meglehetősen közepes. Elkallódó alkat, ha úgy akarja, eltűnik egy terebélyesebb negyedikes mögött.
Vonások: Nem készül Adonisznak, nem terve meghódítani a Szép Helénákat sem, alakulgatóban lévő „fiúcska” Általában rosszallóan néz, azt a benyomást kelti, mintha örökké makrancos lenne.
Szem: Zöld
Haj: Világos barna, szőkés barna, mikor hogy áll, attól függően Xelnek milyen kedve van.
Általános öltözet
Ingek minden mennyiségben. Ruhatárát kilencven százalékban határozzák meg a különböző mintájú, de főleg kockás ingek. Rikító példányt sosem öltene magára, az elegáns feketét, vagy fehéret viszont viselésre méltónak találja. Ingeihez általában sötétebb farmert hord, talárt, ha muszáj, magára ölti.

Első benyomás, kisugárzás
Maxit valami meglehetősen kényelmes pózban találod, esetleg egy fotelban terpeszkedni, de ha áll, akkor is a falnak dőlve támaszkodik. Ebből már nem nehéz arra a sajnálatos tényre következtetni, miszerint a fiú lusta, s akkor még nem tudod e tény milyen magaslatokat képes ölteni. E becsesnek nem nevezhető tulajdonsága társul némi egoizmussal, noha ez nem önmaga fényezésében nyilvánul meg. Tetteiben annál inkább jut főszerephez, elsősorban saját maga. Mottója: „Először én, utána is én”
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Salgótarjáni Suhanó Sasok

Leírás

December 24. Karácsonyeste… sejtelmes fény dereng az utcákon, hólepte házak sorakoznak a szlovákiai Kassa utcáin. Az egykoron magyar város fényárban úszik… a főút menti fákon kék, ezüst, arany égők villognak. Sosem csendes ez az utca, automobilok sokasága hajt át rajta nap-mint nap. A Dargó üzletközponttal szemben, talan házak ásítanak… egy közülük mágusok otthona… Kassai Ilona felordít fájdalmában… útban a baba… Valahol itt kezdődött minden. Maximilián megszületett, a szlovákiai magyar, varázsló házaspár, Kassai Ilona és Kassai Csongor hatodik gyermekeként. Nehéz szülés volt, ám az ajándék mindent fölülmúlt, volt is nagy ünneplés az esemény után. Ilona fő állású háztartásbeli boszorkányként, nagy gondot fordított a gyermeknevelésre, noha Maxinak nem jutott annyi figyelem, amennyit a fiú szeretett volna magáénak tudni. A boszorkány kedvelt hobbija volt ugyanis az ékszerkészítés, a házimunka mellett is kénytelen volt kielégíteni művészi-kényszerét, nélküle nehezen tudott volna élni. Csongor sokat utazott, mint sárkánykutató, főleg Írországba, de a karácsonyt mindig együtt ünnepelték.

Szülei: Kassai Csongor- varázsló, sárkánykutató Kassai Ilona –boszorkány, háztartásbeli

Testvérei:

Kassai Valéria (23) – jelenleg férjkereső státuszban. Munkakerülő ifjú boszorkány, ki napjai nagy részét bandája társaságában tengeti…Flegma, goromba, elkényeztetett, előbb üt, aztán kérdez.
Kassai Karola (20) – jelenleg egy szlovákiai magyar mágusbanda basszusgitárosa. Sokat turnézik, szinte sosincs otthon. Próbálja a kemény rocker csajt játszani, józan állapotban igen ritkán látni.
Kassai Levendula (19) – jelenleg anyjának segédkezik ékszerkészítésben, munkája neki sincs. Jámborabb jellem, mint nővérei, ám igencsak talpnyaló szegény.
Kassai Kamil (18) – frissen végzett mágus, ám egyelőre nem tudja mihez kezdjen magával. Ő Max „legjobb fej” testvére, mindent elviccel, ami elviccelhető.
Kassai Taksony (16) – jelenleg még egy külföldi tanoda tagja, esze helyett előszeretettel használja inkább öklét.

Ahogy múltak az évek, Maxiból nagyfiú lett, eljött hát az idő, hogy mágustanodát válasszanak számára. Csongor a Martionba akarta küldeni, de a fiú ragaszkodott hozzá, hogy idősebb testvéreit kövesse, akik mind egy másik, szlovákiai iskolába jártak. A Kassai gyerekek ugyanis, akárcsak Max, nem a szorgalomról voltak híresek, a Martiont igényes iskolának vélték, valószínűtlen is, hogy megfeleltek volna a követelményeknek. Maxi rengeteg barátra tett szert abban a másik iskolában, lett egy nagyérdemű beceneve a max, szóból, max, mint maximum, legnagyobb méret: XXL, de rövidítették Xelre, de mivel szlovák gyerekek közt tanult, noha anyanyelve magyar, az ottaniak gyakran becézték „Maxíknak” is. A hozzá közelálló emberkék, viszont mind Xelnek hívták. A fiú tanulmányi átlaga, bár alig tanult, még így is kimagaslóan magas színvonalú volt, (de alacsony mércéhez képest) a szülők egyszeriben vérszemet kaptak. Lehet, hogy nem mindegyik gyerekük lesz naplopó?A többiek számára nem sok remény maradt, de a legkisebb, Xel még vihette valamire. Gyors elhatározás, s mire a fiú észbekapott már be lett íratva a Martion mágustanodába, hogy ott kezdje ötödik évét.

Jellemzők

Mindenki szent meggyőződése, hogy semmi iránt nem érdeklődik
Kevesen tudják, hogy író akar lenni.
Saját bevallása szerint nem fél semmitől, valójában attól, hogy baja esik a barátainak
Gyűjti az eredeti, faragott játék katonákat
Imádja a komolyzenét, főleg a zongorajátékot, igazi virtuóz, naoyn tud játszani...
Rühell mindent, ami megerőltető, labdajátékok játszására képtelen, nem tud passzolni „ a labda mindig nála kell,hogy legyen”Részletesebben:
„én szedek előbb a levesből, mindent én csinálok először” avagy „én olvasom ezt a könyvet, nem, még mindig én olvasom ezt a könyvet!” Maxi könnyelmű… ezt azt hiszem kifejteni szükségtelen, tökéletesen passzol fent említett „pozitív tulajdonságaihoz” Kíváncsi, de ezt elszántan leplezi, mégpedig iróniával. Kedvelt megnyilvánulási formája ez, egy borzasztóan vagány figura benyomását kelti, aki terpeszkedik, nem megy arrébb, hogy más is leüljön, csak mert Ő ott van, ráadásul még gúnyolódik is. Mindezt valahogy viccesen csinálja, kész poéngyár a gyerek, úgyhogy igazán haragudni rá nem tudnak, talán csak az érzékeny emberek. Nagyon szeret kötekedni. Őt érdekli valaki, vagy valami és inkább beleköt, cikizi, minthogy őszintén rákérdezzen a dolgokra. Az örök elégedetlenek benyomását keltheti, de ezzel ő csak leplezni próbálja „érdeklődését a világ iránt” Talán nem okoz meglepetést, hogy rendetlen is, és szinte semmit nem vesz komolyan, csak azt, amit tényleg nagyon komolyan kell venni. Ezzel is leplezni próbál valamit, például azt, ha megijedt, vagy aggódni kényszerül az ember valami miatt. Vizsgadrukk nála nem létezik, abból sem csinál nagy ügyet, ha éjszakai csatangoláson éri egy prefektus, nyugodt természetű, a szívbajoskodás sem reszortja. Egyszerűnek tűnik, mégis összetett személyiség, titkos ambíciókkal fűszerezve (író akar lenni, de ezt rettenetesen elszántan titkolja)

ÉLETPONT:34
FÁRADÁSPONT:43

*Fizikum: 8 - nem egy erős fiú, de ha nagyon felcsesszinted, odaboxol!
*Ügyesség: 1O - teljesen átlagos. Azt tudja, azt bénázza el, amit a legtöbb ember.
*Akaraterő: 11 - bizony mondom néktek, amit fejébe vesz ma, nem halassza holnapra.
*Inetlligencia: 13 - ragozni még kell? 2. Einstein, de tényleg!
*Megjelenés: 11 - relatív. Van akinek bejön, van akinek nem. De azért mindnenképpen tálagon felüli!
*Észlelés 1O - átlag. Van, hogy nem figyel és leüti a taxióra...
*Mágia 15 - Úgyhogy ne kezdj ki vele. Biztos, hogy pórul jársz. :)

ELŐNY: HARCI LÁZ - Félj, fééélj, fééélj!!!

HÁTRÁNY: VAKEMERŐ - úgyhogy a kúdba ugrik helyetted, de csak, ha te is akarod... LUSTASÁG - krónikus...vigyáz, könnyen a csicskásává vállhatsz :) MEGBÍZHATATLAN - úgyhogy ne bízz rá semmit. El fogja felejteni, vagy lusta lesz megcsinálni. TÜRELMETLEN - De nagyon, szóvl csak türelemmel... FÓBIA - cipőktől. Mezitláb jár, KOMOLYAN


Igézés:2 Bűbáj:4 Átváltoztatás:2 Átok:6

s THE END

Jó volt-e?

Ha akarsz videót írj belső üzit! XD Ha bármit akarsz tőlem, írj üzit! Akarj tőlem valamit, írj üzit!

Én voltam: User!Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.09.21. 20:34:57

Üzenet küldése