A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kaszás Andrea

 
Beosztása: Szabadúszó
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: szeptember 10.)
Testalkat:
Vonások:
Szem:
Haj:
Általános öltözet

Első benyomás, kisugárzás
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

1986. szeptember 10-én született, pár perccel testvére, Adrienn után, de az ikreknél szokásos rivalizálás náluk elmaradt. Meglepetésre mindig segítették egymást, és a mai napig nagyon szoros kötelék köti össze őket. Ami annak idején nem volt tudatos, azt később magas fokon művelték, és ez nem volt más, mint a csere, amivel őrületbe tudták kergetni a környezetüket. Sosem bújtak ki a felelősség alól, ha véletlenül rájöttek a csínyre, együtt vállalták azt.


A Mirarxban kezdtek, ahogy minden mágus csemete, majd együtt mentek a Martion falai közé, ahol folytatták jó szokásukat, és nem mentek a szomszédba egy jó kis mókáért. Az iskola befejezése utána viszont elváltak útjaik, hiszen míg Adri a Kormon Lehelt választotta, addig ő az Oswald König Akadémiát, hogy rubin gemmárius lehessen.


Ugyan figyelt a tanulmányaira, a legjobbak közé akarta felküzdeni magát, de közben testvérének is drukkolt, hogy sikeressé váljon. A baj 2011 májusában, egy teliholdas éjszakán érkezett mindkettejük számára. Egymástól teljesen függetlenül, mégis majdnem egy helyen fertőződtek meg, mintha ez is kötelező lett volna. Ő éppen egy körözött vérfarkast üldözött, Adri magánnyomozói karrierje veszélybe került, de szerencsére sikerült átvészelnie, ám saját maga válaszút előtt állt. Hosszas vívódás után saját maga kérte a leszerelését, félvén attól, hogy társai életét veszélyezteti, ha egyszer úgy alakul.


A falka odaadó tagja, bár viszonylag fiatalnak számít ott, de jó kapcsolatot ápol mindenkivel.


//Azaz… csak ápolt egészen addig, amíg egy ösztönös cselekedet ketté nem törte minden lehetőségét. Amíg a kormány embereként harcolt, gondolkodás nélkül cselekedett, ha olyan likantrópba botlott, vagy akció volt, így nem tudta meghazudtolni önmagát, amikor összefutott egy társával, és a régi beidegződés győzött, még ha a másik oldal szemszögéből is… kormányhivatalnokokat támadott meg.


Csalódást okozott volt társainak, a falkának és vezetőjének, még saját testvérének is, hiszen az ő életét is kockára tette, amikor képtelen volt higgadt fejjel gondolkodni. Sebestyénnel ketten ültek a vádlottak padján, ő a múltjára való tekintettel megúszta ugyan 3 év felfüggesztettel, de Sebestyén nem.


Azóta szabadúszó, munkát nem nagyon talál, elvágta magát mindenhol, és most nincs más feladata, mint bizonyítsa, nem olyan rossz ember ő, mint ahogyan jelenleg fest.//

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.07.15. 20:02:05


Ez a karakter rendelkezik egy Mennydörgés nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése