A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Katona Viktor

 
Beosztása:
Nem: Férfi
Életkor: 23 (születésnap: január 05.)
Testalkat: 172cm 60kg A korához képest kicsit magas. Izmos és fitt a teste.
Vonások: Az arca mosolygos. Szép vonások.
Szem: Mély fekete.
Haj: Fekete, rödid és fel van zselézve...
Általános öltözet
Átlagos öltözéke:farmer vagy halásznadrág (inkább fekete, kék ritka a más szín);pólót vagy ujjatlant szokott felvenni (időjárástól függ) Pulcsit, mellényt csak télen; talár viszont mindig van rajta helyesbítek volt egy ideig de most már egyre gyakrabban hagyja a hálójában.Sok talárja van.
Első benyomás, kisugárzás
Általában kedves, de néha tud piszkálódni, de ezen kívül nincs sok rossz tulajdonsága. Nagyon sokszor szerencsétlen, ehhez párosul humora na és az is, hogy nem egyszer elmebeteg és ilyenkor minden félét gondol vagy kimond.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás

1995.Január.5-én születettem Rómában, Olaszországba. Engem Achilles Tiranus névre kereszteltek. Anyjám és Apám varázslók így hát a én a kis Tira aranyvérű lettem. Nagy szüleimnek van egy nagy kúriája Rómának a külvárosában, itt éltem le életem nagy részét. Már 7 évesen megmutatkoztak mágikus képességeim, otthon elkezdtem egy vázát lebegtetni ami csak pár másodpercig tartott azért még is valami… Teltek az évek, Tíz éves koromban megkaptam a sárkánypikkely maggal rendelkező, tiszafából készült 12hüvelyk hosszúságú pálcámat. Nagyon megörültem de csak akkor vehettem a kezmbe, ha már felvettek egy iskolába. Magyar országon is sokat nyaraltunk, mivel anyjám magyar és nagyszülei ott élnek. Ők ajánlották a Martiont, ahová fel is vettek. 12 évesen felvettek a suliba és végre megkaptam a pálcámat. Amikor be kerültem elkezdtem tanulni(Öhm bocsi.), szóval inkább a beszélgettem játszottam mint, hogy tanuljak ezért nem is vizsgáztam le. A második év úgy eltelt... Tanulgattam, már ritkábban járkáltam ki inkább be akartam hozni a lemaradásokat. Össze is hoztam pár pontot, és másodikos lettem.


Barátok, ellenségek(Ha van), ex:

Na hát akkor most legyen beszéljünk a bartokról akiket még feltudok sorolni, mert rövid a memóriám...
Kinci: Jaj hát ő nagy span... Mindig vele csináltam a zűrös ügyeket. Aztán lenyúlta a csajom a szemét... De aztán béke lett meg happy. Egy ideje nem látom, egyszerűen nem vágom hova mehetett, de majd ha vissza jön talán újra olyan nagy spanok leszünk mint régen.
Pitér Jessika: Jess, fúúú hát izé..hozé mit mondjak róla? Jó fej el lehet vele beszélgetni..
Náfrándi Marina: Mary és kész, hát ha a csaj nem lenne ki kéne találni... Jó fej ő volt a második akivel megismerkedtem a suliba, asszem tud gitározni is.. jah és jól.. Megjegyzem vele is rég találkoztam..
Gréti Marléne: Ő egy aranyos kedves lány, bírom nagyon.. De ő is eltűnt... Én nem látom ezeket a hapekokat, vagy tényleg eltűntek???
Cséplő Koppány: Ő is nagy span, volt olyan, hogy minden nap együtt lógtunk... Éppen dumáltunk amikor össze futott a majmával.. Öt se láttam már egy ideje, érdekes...
Honthy Adriána: Őőőő... Nagyon jó fej ő is, el lehet vele beszélgetni órákig. Többször volt olyan, hogy elmentünk enni és többet beszéltünk mint ettünk, szal rendes..
Verselő Alexis: Rendes, rendes, rendes... Neki mutattam meg először főző tudományom, és ízlett neki... Akkor mégsem vagyok rossz szakács.

Na akkor most jöjjenek az exek, nem nem fogok rosszat mondani róluk, csak a jóra emlékszem...

Nádassi Gabriella: Ő csak volt ex, vagyis hagyjuk... Na szóval talán vele volt a legjobb és most is járok vele. Elsőbe össze jöttünk és el is voltunk, de Kinci lenyúlta vagy Gaby kezdet járni vele?? Ez nem vágom de szakítottunk, aztán most újra össze jöttem vele és dúl a l'amur. Szeretem.
Hídvégi Zoé Eleonóra: Na hát őőő...áááhh.. Tüzes, nagyon... Elég rövid ideig voltunk együtt de az az idő... Uff, aztán mondta, hogy legyünk barátok na már most egy ideje nem láttam ennyi...
Szegfűszeg Szeréna: Vele is jó volt együtt bár ezt a kapcsolatot nagyon elrontottam... Nem foglalkoztam vele, nem is mozdultam ki... Aztán szakított és majdnem le repítette a fejemet egy igneóval... Na az szép volt...


Kedvenceim:
K. étel:Milánói makaróni, sajtburger, pizza.
K. ital: Zöld tea, és társai…
K. színe: Fekete, fehér.
K. könyve: Stephen King:Cujo (Végre megtanultam, hogy kell írni, köszönettel:google)

Amit nem szeretek:
U. étel: Tökfőzelék, és minden étel ami tökkel kezdődik.
U. ital: Tök lé…
U. színe: Hupi lila, pink, ciklámen.
U. könyve: Könnyű álom.

Hobbim:Zene hallgatás, szunya, tea főzés, bóxolás, Nagyon érdekli még a gasztronómia szokót főzni.

Amit még tudok:
Énekelni: Hááát. Van hangom nem is olyan rossz, de nem szeretek énekelni.
Zene: Szeretem a RAP zenét, pár előadó: 50.cent, Snoop Dogg, Eminem, Nate Dog, 2pac (kedvencem. De ezen kívül néha hallgatok Reggae-t.
Varázslás: Azt is tudok de nem igen használom a pálcát csak gyakorlásra, de mindig nálam van hátHa kell valamire. *Apró mosoly.*
Sport: Jó bóxoló vagyok mondhatom büszkén, de szerencsére még sose volt incidensem a suliba remélem nem is lesz... Léglabdázni is tudok, bár ezt nem szokta gyakorolni, inkább csak rebdesek egy picit az os több a semminél.
Hangszer: Tudok gitáron játszani, bár ezt még senkinek se mondtam, és tudok zongorázni, bár ezt rám erőszakolták…


Amit jó ha tudsz rólam:
Emberekhez, hogy viszonyul: Nem mondanám, hogy olyan ember lennék aki kerüli az emberi társaságot, sőt elégé gyorsan barátkozok emberekkel. Amit imádok: Imádok emberekkel beszélgetni nem bírnám ki a magányt, de van olyan amikor egyedül kimegyek az udvarra vagy a tópartra sétálni. Amit utál: Hogyha nem szólnak hozzám, nem bírom ki egyszerűen, bele őrülök ha levegőnek néznek. Amitől fél: Hogy én leszek az egyet ember a földön és magányosan kell leélnem életem. Állataim: Angel a gyöngybagoly,Mirci a perzsa cica és Big show a hárpia. //Az egész bővítés alatt, majd ha lesz időm. :)// Nagyjából ennyi amit tudni kell rólam. //Lehet kritizálni XP//

Kis Viktor
Viktor
Viktor és Angel


//Userról lassan 15 szeret netezni, BMX-ezni és msn dumálni. MSN(csak ha fontos!!!!):Petyka12@citromail.hu
Mail:spartai300@citromail.hu//

Megjegyzés: Karinak 129 pontja van csak új email címem lett:P

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2007.06.12. 11:27:30

Üzenet küldése