A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kautz Kolos

 
A Ferfex ösvény diákja, Harmadik évfolyam
Nem: Férfi
Életkor: 15 (születésnap: május 27.)
Testalkat: Átlagos magasságához átlagosnál kidolgozottabb test tartozik. 13 volt, mikor nagybátyja levitte az edzőterembe és azóta is egyik kedvenc elfoglaltsága.
Vonások: Már csak nyomokban fedezhető fel rajta a pár éve még kisfiús pofi. Egyre élesebbek, pár év múlva valószínűleg éles állkapocscsontja meghatározza majd az arcát, de remélhetőleg csibészes mosolya akkor is ott bújik majd szája szegletében.
Szem: Kristálykék, fekete szempillákkal keretezve. A mesékbeli csillagszemű juhászt biztos róla mintázták. Néha szemüveget is szokott viselni, van néhány kerete, azokat szereti cserélni.
Haj: Sötétbarna. A mai divatnak megfelelően nyírva. Bár nem látszik, nem igazán szokott sok időt tölteni vele, picit megmutatja a fésűnek, egy apró bűbáj és már kész is.
Általános öltözet
Kedvence a (szakadt)farmer és az egyszerű póló kombó, nyáron inkább a rövidnadrágot részesíti előnyben, de a talárt és egyenruhát leszámítva nem igazán van olyan öltözet, amiben feszengene.
Első benyomás, kisugárzás
Csibészes mosolyával könnyen le tudja venni a lányokat a lábukról, és ezzel tisztában van, csak éppen nem érdekli. Nem az a fajta, aki mindenképpen a középpontban akar lenni, s bár gyakran lóg az évfolyam menő diákjainak kikiáltottakkal, simán segít felszedni a cuccokat a földről az előtte haladó, kissé duci alsóévesnek vagy beáll verekedni, ha a gyengébbet bántják az erősebbek. Hatalmas az igazságérzete, emellett szinte mindenről van véleménye és ezt ritkán tartja magában.

Leírás

2004. májusában született Pilismarótón, Kautz Klausz és Kautzné Dobai Luca első gyermekeként, akit még egy húgi (2008) és egy öcsi (2010) követett.

Átlagos gyermekkora van, az apja üzletemberként dolgozik, sokat utazik, de ha itthon van, mindig talál időt, hogy a gyerekeivel lehessen. Talán mert az apját csak ritkán látja, alakult ki szoros kapcsolat közte és a nagybátyja, Torda között. Az anyja amellett, hogy a háztartást vezeti és a gyerekeket neveli, még tanítónőként dolgozik a Mirarxban is, így érthető, ha otthon mindenkinek megvan a saját kis tennivalója, legyen szó rendrakásról, takarításról, bevásárlásról vagy az étel elkészítéséről.

Tanulmányaiban nem kiemelkedő társai közül, de nem is áll rosszul semmiből. Ha a kedvenc tárgyáról kérdezed, rögtön rávágja, hogy testnevelés. Arról még fogalma sincs, hogy érettségi után merre menjen tovább. A gond az, hogy túl sok területen tudja magát elképzelni: gemmáriusként, mint Torda, sportolóként vagy személyi edzőként, modellként, pilótaként, de érdekli a fotózás és videózás vagy az apró szerkentyűk bütykölése is.

Első martionos napján ismerkedett meg Szalay Csabával, akivel azóta is elválaszthatatlan barátok, nem csak tanév közben a Martion falai mögött, hanem szünidőben is gyakran lógnak együtt.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2019.08.14. 13:33:37

Üzenet küldése