A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kazinczy Orsolya

 
Beosztása: a Kazinczy Casting Studio ügyvezetője
Nem:
Életkor: 34 (születésnap: február 02.)
Testalkat: Átlagos magasságához (170 cm) kellemesen arányos homokóra alkat társul.
Vonások: Bájos vonásaihoz alsó állkapcsának finom hangsúlya ad némi pluszt, csipetnyi határozottságot.
Szem: Mélybarna, élénk fényű, veséig hatolóan érdeklődő.
Haj: Gondosan ápolt sötétbarna hajzuhatagát szereti változatosan hordani.

Általános öltözet
Klasszikusan elegáns vonalat követ, mindehhez ruhatárát felsőkategóriás üzletekből szerzi, ha nem személyre szabottan varratja épp valamely neves hazai tervezőnél.

Első benyomás, kisugárzás
Kellemes jelenség, kisugárzásában már az első pillanattól megfogja valami vele kapcsolatosan az embert. Előítéletektől mentes, emberszerető és társaságkedvelő, ugyanakkor megvan a maga etikai és morális látásmódja.
Egyszerre hordozza magában a régimódi „nagyasszonyok” klasszikus voltát és jelen korunk üzletasszonyainak „forradalmár”, újító lendületét.

Leírás

Ismered, ha...
- Korabeliként te is a Kormonba jártál gimnáziumi éveid alatt vagy egyetemistaként a Mráz bentlakásos vendégszeretetét élvezted.
- Családos vagy. Kazinczyék hatalmas terekkel megáldott palotája rendszeres otthona mindenféle összejövetelnek, melyek kiemelkedő helyen végeznek a Családos összejövetelek ranglistáján, ami a szervezést illeti. Mindig profi, minden korosztály igényeit figyelembe vevő munka húzódik meg mögötte.
- Olvasol/nézel bulvárt. Tudod ő az a nő, aki annak a sminkes csávónak a...! - Leginkább Tivadar oldalbordájaként ismeri az átlag mágus; egyesek még nevet és foglalkozást is tudnak hozzá társítani.
- Jártál már a casting stúdióban. - Teljesen mindegy, hogy zenész, reklámügynök, statisztaszerepbe vágyó vagy MSTV munkatárs vagy, ha valami úton-módon megfordultál már nála, egészen biztosan összefuthattál vele legalább két jó szó erejéig. Munkáját odaadással végzi, igyekszik mindenütt jelen lenni, ahol csak teheti. A stúdió profiljában a mozgókép irányába nyit, így elsősorban mágikus reklámokhoz, videóklipekhez, sorozatokhoz és filmekhez castingol.


Aktuális állapot:


Lilypie First Birthday tickers

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2018.04.08. 15:27:28

Üzenet küldése