A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kei

 
Beosztása: Ronin
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: február 10.)
Testalkat: Erőteljes, de vékony alkatú, nagyjából 170 cm. A mozgásán látszik, hogy meglehetősen izmos lehet.
Vonások: Egy hajszállal szebb az ördögnél - de van valami a mimikájában, ami miatt ha egyszer láttad, bármikor felismered.
Szem: Sötétbarna, mandulavágású.
Haj: Kékesfekete haja általában kócos, kicsit valamiért göndörödésre, hullámosodásra hajlamos, ezért általában rövidre vágva hordja.
Általános öltözet
Laza, kényelmes cuccokat visel általában, vagy azt, amit az adott etikettnek megfelel.
Első benyomás, kisugárzás
Végtelenül magabiztos és laza, ugyanakkor van benne egy csipetnyi egzotikum, leheletnyi kelet. Aki egyszer látta, annak ellenére ismeri fel mindig, hogy nem kifejezetten széparcú. A mimikája, a mozgása, az egész fellépése valahogy jellegzetes.

LeírásIgazmondás, őszinteség


A Bushido... az én utam. Ezt mondták, amikor öt éves voltam, és egy bambusz bottal legyőztem egy fél hadosztályt - azzal a bambuszbottal, amivel eredetileg az elszaporodott mágikus rizsrágó férgeket gyilkoltam le arról a földről, ahol az apám dolgozott. Megfogtak, és vittek. Ami alapvetően jó volt, mert sohasem volt kedvem földet művelni. Szamuráj akartam lenni, mint minden gyerek.

Bátorság és kitartás


Nem kérdés, hogy hamar értem el, amit akartam. Kicsit talán túl hamar, eh..? De persze, ez mit sem számít, elvégre a legjobb voltam, annak ellenére, hogy bizonyos dolgokat mindig is szerettem könnyedén venni.

Udvariasság, Önuralom


De most komolyan, te mit mondanál? Ha azt mondanák, válassz a vámpírság, a betegség és a pillanatban megragadás között? Most komolyan. Van olyan szó, ami kifejezi hűen azt, hogy mit gondolsz, és mégsem vágják le érte a fejed?

Egyenes jellem, igazságosság


A harc volt a mindenem, a szolgálat. Nem kellett félni. Aki ellen küldtek, azt lemészároltam. Vagy lemészároltuk. Hogy ez mennyire volt jó, mennyire volt igazságos? Éhes voltam, etettek érte.

Jóindulat, együttérzés


Egy ideig egymásra se néztünk, aztán azon kaptam magam, hogy egyszerre lélegezünk. Ő megosztja velem a vérét, én vadászom neki a vacsorát - meg a csajokat is. Egyszerűen így alakult, és mondhatom, hogy ez nem rossz? Mondom, hogy nem rossz.Becsület


Oké, tehát az új álláspont szerint szamurájnak lenni nem jó. Sőt. Becsületből térdelj le, és szertatásosan ontsd ki a beleidet a bambuszszőnyegre. Vagy ez, vagy örökké vadásznak rád, de életben maradsz. Van ám itt két serpenyőnyi baromság, és a józan ész még véletlenül sem játszik közre. De azért... mi futottunk. Miért? Hát mert az életet meg kell becsülni.

A hűség kötelme


Megjártunk már sok vidéket. Az, hogy együtt dolgozni csak vele tudok rendesen, az egy dolog, de... azóta bevezettek néhány új törvényt. Meg nyelvet. Meg kultúrát. Ki tud ebben eligazodni...


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.22. 12:41:50

Üzenet küldése