A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kenderesi Anna

 
Beosztása: Budapesti Műszaki Egyetem - Mágikus műszerész

Nem:
Életkor: 24 (születésnap: március 14.)
Testalkat: Vékony lányka, talán túlságosan is. Ahol kell, éppencsak elkezdett kikerekedni, máskülönben egy deka izom sincs rajta.
Vonások: Vidám, mosolygós, aki túl sokat szeret viccelődni és jártatni a száját. Orra pisze, szemöldöke és ajkai véknyak, akárcsak az arca.
Szem: Szürkéskék.
Haj: Hosszú, világosszőke tincsei vannak, melyet előszeretettel enged ki, ugyanakkor ha dolgozik, kénytelen összefogni, hogy ne zavarja a munkában. Nap végére megtalálható benne egy - két olajfolt, ha nem vigyázott.

Általános öltözet

Utcán: Szereti a farmert edzőcipővel, nőies szabású pólóval kombinálni, bőrdzseki vagy farmerdzseki, ha hűvösebb az idő.

Munka közben: Sajnálná a ruháit összekoszolni, így erre az alkalomra van egy szakadt, koszos farmerja, amit ujjatlan fekete pólóval szokott hordani. Jócskán eljárt felette az idő, de arra tökéletes, hogy a kocsi alá feküdve még jobban összekoszolja.

Első benyomás, kisugárzás
A kettősség embere. Szeret beszélni, szétszórt, vidám, csacsog, mosolyog, ugyanakkor ha szerelni kell, minden erejével munkájára koncentrál, és jaj annak, aki meg meri zavarni.
Ez érvényes a magánéletére is, ugyanis nagyon szereti családját és jól kijön a nővérével, sokat piszkálja őt mulyasága miatt, és próbálja egy kicsit felrázni. Be nem vallaná neki, de nagyon ragaszkodik hozzá.

Leírás'96 őszén, Dunaföldváron látta meg a napvilágot Kenderesi László és Bodzási Kata második lányaként, nővére ekkor már hetedik évében járt. Hiperaktív, kezelhetetlen kislány volt, aki testvérével ellentétben nem tudott soha megülni a fenekén, mindig mindenhol ott volt, minden érdekelte és rettentő kíváncsi szemekkel vizsgált meg az őt körülvevő világot. Édesanyja, és nővére, Lilla is próbálta őt befogni a háztartásba, de erről Anna hallani sem akart, inkább édesapja és annak öccse, Zoli körül sündörgött, aki autószerelőként dolgozott.
Hat éves korára már napi rendszerességgel járt át Zoli bácsihoz, aki szívesen mutogatta a kislánynak a különféle alkatrészeket, csavarkulcsokat, szerszámokat, és ha megkérdezte, segíthet -e valamiben, mindig kapott valamilyen munkát. Tíz éves korára olyannyira megszerette ezt a szakmát, hogy kitalálta: ő ezzel szeretne a későbbiekben is foglalkozni. Édesanyja és nővére ennek egyáltalán nem örültek, de mivel az apja büszke volt Annára, így nem tehettek mást, beletörődtek az elkerülhetetlenbe.
Még ugyanebben az évben íratták be a Martionra, ugyanis vadmágiája kezelhetetlenné vált, és jobbnak látták mihamarabb elkezdeni a taníttatását. Így a Lelkek Tükre a Karpenába osztotta, ahol hamar barátokra lelt, de sokan mégis a nővérét keresték benne, Ez olyannyira elkeserítette, hogy magában elhatározta, semmiképp sem szeretne Lillához hasonlítani. Pedáns, mindenkivel kedves, bájos nővére árnyékában teltek az évei, ő pedig tett arról, hogy ez megváltozzon: szeleburdi, nagyszájú leányzóvá cseperedett, sokszor fiúkkal barátkozott (ha valaki többet akart, pofára esett), és az érettségi megszerzése után a Budapesti Műszaki Egyetemre felvételizett.
A probléma a kollégiummal kezdődött, mert Anna semmiképp nem akart a faluban maradni, számára Kisszékely túl unalmas és szürke, mindenképp a fővárosba szeretett volna költözni. Szülei azonban nem tudták úgy anyagilag támogatni, Anna pedig nem is várta volna ezt el tőlük, így elhatározta, hogy dolgozni kezd.
Jelenleg is egy szerelőműhelyben kisegítő, lóti-futi, mindent megcsinál amire kérik. A tanulásban sem befolyásolja, mert időbeosztás szempontjából rugalmasak, jöhet akkor, mikor nincs órája, az itt kapott fizetésből pedig ha nem is magas színvonalon, de fenn tudja tartani magát: kifizeti a kollégiumot, megvan belőle az étkeztetése és olykor - olykor egy buliba is el tud menni. Persze számolnia kell azzal, hogy ha éjjel kettőkor hívja a főnök, és közli, egy lerobbant személygépkocsi várja őt a Móricz Zsigmond Körtéren, mennie kell - de nem bánja. Ő így boldog, és már alig várja, hogy mágikus műszerész lehessen.

Aktuális állapot:
Szürke, otthoni nadrágot visel egy fehér, testhez álló pólóval, amin kismacskák vannak. És persze meleg, piros - fehér csíkos karácsonyi zoknit.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.04.20. 11:51:52

Üzenet küldése