A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kenessey Orsolya

 
Beosztása:
Nem:
Életkor: 21 (születésnap: április 08.)
Testalkat: Átlagos a magassága, testalkata is. Nem éppen kecses a mozgása, de nem is tank.
Vonások: Nem kifejezetten szép, lehet a szeplők teszik, de mivel nem érdekli, és jól van így a bőrében, nem feltűnő a természete mellett.
Szem: Barna, általában tükröződik benne, ha rosszra készül.
Haj: Hosszú, sötétbarna hajkorona, pár hullám található benne. Sokszor kiengedi, de gyakran látni egy copfba kötve is.
Általános öltözet
Legtöbbször színesben látni. No nem azok a nagyon kirívó színek, csak annyira, ami még nem tűnik ki a tömegből. Gyakran látni csíkos pólókban, és farmerban, legyen az rövid, térdközépig érő vagy hosszú. Amiben szinte sosem látni, az a szoknya meg a blúzok. Nem érdekli, hogy másoknak mi a véleményük róla, neki az számít, hogy ő jól érezze magát a bőrében.
Első benyomás, kisugárzás
Vidám, szinte mindig mosolygós lány. Általában nem képes megmaradni egyhelyben, folyamatos mozgásban van, pattog, vagy ha éppen egyhelyben ülve látod, akkor biztos, hogy valami rosszaságon töri a fejét. Bárkivel elvan, nem célja az ellenségek gyűjtése. Ennek ellenére igazán közel csak ikertestvére áll hozzá. Trudival előszeretettel cserélnek szerepet, így lehet néha kicsit másnak tűnik.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

1997. április nyolcadikán született, Debrecenben, pár perccel megelőzve ikertestvérét, Kenessey Gertrúdot. Régi, magyar máguscsalád tagja. Édesapja Kenessey Bertalan, cukrász ember, édesanyja pedig Boncza Sára, varázs-fodrász. Édesanyja szlovákiai magyar, talán ezért van, hogy a lányok Szlovákiába jártak iskolába, ahol anyanyelvi szinten megtanulták a szlovákot. Viszont ige csak három évig jártak. Szüleik megelégelték, hogy mindig kapták a leveleket az aktuális csínytevésekről, illetve többször be is kellett menniük a tanárokkal beszélni. Ezért átíratták a lányokat Martionba, remélik, hogy itt kevesebb bajba kerülnek, és szigorúbban fogják majd őket. Akárcsak húga, ő is mindig sápadt, és gyakran ágynak esik, ami szerencsére nem tart sokáig, mert Trudi kotyvaszai általában használnak a bajaikra. Gyengélkedőre betegként nem szívesen megy, jobban bízik tesójában.
Őt az ilyenek nem érdeklik, inkább az állatokkal foglalkozik kotyvasztás helyett. Szereti őket, azok is őt. Az istállóban is látni időnként, meg más állataival is elszórakozik.
A másik, amit szeret, a repülés. Szerencséjére nem csak szereti, de jó is benne. Ennek ellenére csak hobbi szinten csinálja, a csapatba nem tervez bekerülni. Senki nem tudja miért, talán hogy továbbra is játszhassák a kettős szerepet Trudival. Egyébként ezért ő a szerepért tesz is rendesen. Testvére ugyanis szemüveges, így ő is beszerzett egyet, aminek sima üveg a lencséje. Legtöbbször rajta van, pedig nem igazán szereti, zavarja. Néha persze Trudi is megoldja máshogy a vaksiságát, így elhagyhatják a szemüveget. Sajnos csak ritkán.
Amit senkinek nem mond, az az, hogy irigyli kicsit Trudit, amiért neki nem feltétlen kell pálca ahhoz, hogy varázsoljon. Ezt még tesójának sem említette, bár biztos benne, hogy tudja. Általában rájönnek egymás érzéseire meg gondolataira. Nem csoda, hisz ikrek.
Testvére előszeretettel tukmál rá mindenféle kacatot, mondván, hogy megvéd ettől vagy attól. Ezzel az őrületbe tudja Solyát kergetni, de ha bárki más szóvá teszi ezt, annak a torkának ugrik. Minden esetben megvédi testvérét, szerinte ő nem igazán képes megvédeni magát. Mondhatni ő a főnök kettőjük között. Ha mást mondanak, a végén úgyis az lesz, amit Solya akar, Trudi meg megy utána. Vagy inkább vele.
Tanulni nem szeret, mondván, hogy Trudi úgyis okosabb, ezért nem is nagyon tanul, pedig lenne esze hozzá. Egyszerűbb az, ha feleltetni akarják, testvére megy ki helyette. A talárban úgysem tudják őket megkülönböztetni, így ez a gond is le van. Persze ami fontos, azt tudja ő is, csak a felesleges elméleteket hagyja. A talanok iránt is érdeklődik, így délelőtt még néha rajta lehet kapni azon is, hogy figyel egy-egy órán.
A varázslás. Hát az már más. Amikor csak teheti, használja a pálcáját. A családjában mindenki jól tud varázsolni, így nem meglepő, hogy ő is. Legjobban a bűbájokat szereti, de átkokat is előszeretettel használ. Mágiaelméletből is van egy alap tudása, de csak amennyi Truditól átragadt rá is. Mióta megvan a pálcájuk, próbálja rávenni a lányt, hogy bátron átkozza meg azt, aki piszkálja, de mindeddig kudarcot vallott, így kénytelen megvédeni.

Pálca: kőrisfa (1-el erősíti a magbónuszt) loreleihajjal (+2 Bűbáj)

Kezdeményezés: 1
Reflex: 1

Tulajdonságok
Fizikum: 8
Ügyesség: 11
Akaraterő: 11
Intelligencia: 13
Megjelenés: 8
Észlelés: 10
Mágia: 17

Előny
Két anyanyelv
Veszett tehetség II. (Bűbáj, repülés)

Hátrány
Mágiaérzékenység
Röghöz kötött
Fafüggő
Botfülű
Beteges

Varázslatjártasságok
Igézés: 6
Bűbáj: 16
Átok: 8
Átváltoztatás: 5

Képzettségek
Általános műveltség – reál, humán – 8
Könyvtárhasználat 7
Léglabda 8
Éberség 5
Meggyőzés 5
Idomítás 6
Mágiaelmélet 7
Művészettörténet 7
Varázstárgyismeret 5

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.08.30. 12:40:32

Üzenet küldése