A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kepes Györgyi

 
Beosztása: Rendőrnyomozó
Nem:
Életkor: 42 (születésnap: december 23.)
Testalkat: Átlagos magassága mellé karcsú alkat társul, de érzékelhetően erősebb csontozat, szélesebb vállak, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező nőtársainál. Nem nézhető törékeny, gyenge nőnek.
Vonások: Szinte már férfiasan kemény vonalakkal írható csak körül, mégis abszolút nőies és szabályos.
Szem: Mélyen ülő, kék szempár, borzasztó beszédesek.
Haj: Szőke, hullámos, váll alá ér. Láthatóan festett.
Általános öltözet
Egyszerű és hivatalos. Ezzel a két szóval lehetne a legjobban jellemezni az öltözködését. Az esetek nagy részében nadrágkosztümöt visel, egyszerű blúzt, vagy épp szövetkabátot. A ruhásszekrényben azért még mindig ott van az uniformis, amit most már csak különleges alkalmakkor kell viselnie. Szívesen hord farmereket is, de a baseball sapka sem áll tőle messze, civilben inkább preferálja a férfiasabb ruhadarabokat. Szoknyában legalább is sosem mutatkozik.
Első benyomás, kisugárzás
Határozott fellépésű, alapvetően távolságtartó nő, aki leginkább csak akkor szól, ha kérdezik. Persze az a tény, hogy mindenkivel megtartja azt a bizonyos három lépés távolságot, nem gátolja meg abban, hogy kedves legyen, visszamosolyogjon, ha rámosolyognak, vagy intézzen néhány kedves szót, ahhoz, aki ezt megérdemli.
Kemény nő, ehhez kétség sem fér. Nem ígér, ha azt nem tudja betartani, nem csak kéreti magát, amikor nemet mond és nem azért őszinte, hogy ezzel megbántson. Persze amíg nem szólal meg, addig ő csak a megközelíthetetlen, szőke rendőrnyomozó, akit sok férfikolléga elvinne egy körre.

Leírás„A szkeptikus kifejezést ma olyan személyre is használják (főleg önmeghatározás jelleggel) , aki egy adott szituációban bírálóként lép fel, gyakran a kritikai gondolkodás és a tudományos módszer (azaz, a tudományos szkepticizmus) elveit alkalmazva, hogy egy állítás vagy módszer lehetséges tévedéseit kimutassa. A szkeptikusok a tapasztalati bizonyítékot tartják igazán fontosnak, mert ez kínálja talán a legbiztosabb módszert egy állítás érvényességének megállapítására.”

Forrás: Wikipédia

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.18. 23:47:40

Üzenet küldése