A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kerekes Laura

 
Beosztása: A Budapesti Bús Bikák újonca 
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: október 15.)
Testalkat: Se nem magas, se nem alacsony, csinos leányzó. Bár nem az a telt, nőies fajta, de azért van mit fogni/nézni rajta. Látszik, hogy strapabíróbb az átlagnál.
Vonások: Mosolygós száj, telt ajkak, fehér bőr. Amolyan ártatlan szépség.
Szem: Hosszú, sűrű szempillák és kék szemek. Igazán hatásosan megy velük a gyilkos pillantás, a bájos pillogás vagy a néma könyörgés.
Haj: Hosszú, eredetileg szőke haját barnára festette, mert változni akart (de lehet csak azért, mert megunta a szöszkézést).

Általános öltözet
Kényelmes és visszafogott – talán így lehetne a legtalálóbban megfogalmazni. Számára a hétköznapi viselet kimerül a farmer nadrágok és felsők különböző kombinációiban, bár néha napján talán még egy egyszerűbb ruhát is magára kap. Mióta formásabb lett, már ezek is kellően mutatnak rajta, főleg mivel mindenből a passzosabb típust részesíti előnyben.
Nem rajong a rikító színekért vagy a bonyolult mintákért és csipkét is csak különleges alkalmakkor vagy ruha alatt visel. Azonban ha a helyzet megköveteli nem duzzogva kapja elő a csinosabb, elegánsabb darabokat. Szeret annak látszani, ami (nő), bár ezek között sincs túlságosan dekoltált vagy szemérmetlenül rövid szabású.
Első benyomás, kisugárzás
Hogy is volt? Ártatlan szépség? Nos ha nem ismered akár gondolhatod annak is. Hiszen fehér bőrével, sötét hajával és kék szemével valóban bájos teremtésnek tűnhet. Sőt elsőre még lehet akár kedves is! Ám ez csak távolságtartó viselkedés részéről. Csak vonakodva fogad el másokat közvetlen környezetében, így nehezen barátkozik. Az, hogy mikor oldódik fel társaságodban hangulatától függ.
Ha sikerül leküzdened minden akadályt, végül eljutsz hozzá. A bájos lánykát már kilométerekkel magad mögött hagytad, és igazából egy sokszor morcos, forrófejű, határozott nőszeméllyel állsz szemben. Azért ne ijedj meg. Ha egyszer megkedvelt és bizalmat szavazott neked, akkor biztos, hogy kitart melletted. Na nem mintha ezt az orrodra kötné.Leírás


// Szerkesztés alatt! Elérhetőség/msn: bartfai_emese@hotmail.com //

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2007.11.02. 12:25:00


Ez a karakter rendelkezik egy Kacifánt nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése