Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kinizsi Etel

 
Beosztása: A Kormon Lehel Tehetséggondozó tanulója
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: április 25.)
Testalkat: Szép, de túlontúl vékony. A mozgása ellenben kellemesen ruganyos.
Vonások: Vonásai megkapóak, bájosak, akaratosság formálja őket. Szép a szemnek.
Szem: Számuk kettő darab, eredetileg kék árnyalatban: mert színük nagy esetben sárga, lévén kedvteléssel villogtatja a fenevadat.
Haj: Frizurája a pillanatnyi hangulat kivetülése, de végül mindig visszatér kedvenc, megszokott sablonjához, a hosszú szőkéhez.

Általános öltözet
Egyszerű és kényelmes, vagy felnőttes és nőies. A stíluskeresés rögös útján halad.
Első benyomás, kisugárzás
Küzd benne az óvatos távolságtartás, és az egyre inkább ébredező dacos lázadás. Hol az egyik kerekedik felül, hol a másik. Keresi az útját, keresi saját magát, és a születése óta a felszín alatt kavargó elemi farkaslét remek iránymutatónak bizonyul. Azonban bizonytalansága napról-napra csökkenőben, szemben az egyre inkább megerősödő ösztönösséggel és a természetéből fakadó vadsággal és szép lassan sodródik a radikális véleményformálás felé.
Auralátók tudatában lehetnek likantróp voltának, a mágialátók szemében pedig élő fáklyaként tündököl az általa viselt meglepően erős védelmi varázstárgyak tükrében.


Leírás

Leírás

1995. áprilisában látta meg a napvilágot Kemenesalján, Kissomlyón. Édesanya Brányi Leonóra, iparművész és ötvös, édesapja Kinizsi Márton varázstárgykészítő. Egy szem gyermekként kellően elkényeztették.
Az egészséges, vidéki, természetközeli környezet magabiztosan támogatta, hogy egészséges és életerős lánnyá cseperedjen. Az élet teljesen szokványosan telt: a helyi általános iskolába járt, barátkozós típus volt mindig, sok volt a pirospontja és mindig megette az ebédet, odahaza pedig tanítgatták a mágiahasználat csínjára-bínjára. Családi hagyományként pedig minden hónapban elmentek kempingezni a hegyekbe, távol a civilizációtól. Sokáig ez jelentette számára a szórakozás netovábbját, majd mikor elég idős lett, megkezdődtek tanulmányai a Martion falai között.

Ahol is a karpenások sorát gazdagította. Bekerült egy hatalmas, eddig ismeretlen forgatagba, sok gyerek, sok tanár, mindenki nyüzsög és zsong, remek terep az érvényesülésre. Bele is vetette magát a sodrásba, céltudatossága kibontakozott, a közösség eleven, és központi szerepet betöltő tagja volt.

Az elmúlt időszakban viszont sokat vesztett mindebből. Talán még nem felejtette el mindenki az eltűnéséről szóló hirdetést, ami sokáig szerepelt a VarázsVilág hasábjai között. A borzalmas állapotban való megkerülése utáni fél évet a Főnix Könnye Ispotály falai között töltötte, ahol kizárólag a közeli családtagokkal, és barátokkal tartotta a kapcsolatot. Ez idő alatt legdíszesebb és legnemesebb társaságát mentálspecialista szerpentáriusok hada, és Zsoldos Jenő jelentette, akik mindent elkövettek annak érdekében, hogy szobanövényi állapotából kiemeljék, és visszaállítsák cselekvőképességét, emlékeit, régi énjét - több-kevesebb, néhány területen inkább csak kevesebb sikerrel.

Jelenleg szüntelenül keresi önmagát, céljait, és saját jövőképét, akár az árral szemben is.

(12) Azóta viszont egy ellenséges, párhuzamos dimenziót is megjárt már, mint standard vizsgaesemény, hogy ne unatkozzon. Túlélte a kirándulást, visszatérte után pedig, az elkövetkező események tükrében, társaihoz hasonlóan ő is megkapta a Magyar Mágikus Érdemrendet. Felismerve, hogy még a temérdek védelmi varázslat ellenére is bármikor beüthet a szar. Ennek tükrében kovácsolja a jövőjét.

DW
Tulajdonságok:
Fizikum: 13
Ügyesség: 17
Észlelés: 8
Megjelenés: 17
Intelligencia: 11
Akaraterő: 17
Mágia: 17

Előnyök:
Kiváló tulajdonságok
Veszett tehetség
A jövő ígérete I.
Jóllakott
A vér szaga (3)
Részleges átalakulás
Hőlátás

Hátrányok:
Érzéketlen (2)
A jövő hiánya I
A jövő hiánya II
Fogyatékos: szürkületi vakság
Maximalista
Elkötelezett
Védelmi reakció
Színvak
Exhibicionista
Fertőző
A vadon hívó szavaAktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.05.31. 12:53:40

Ez a karakter a Farkasfalka a szigeten céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Rózsakereszt nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése