A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Király Simon

 
Beosztása: Rendőrnyomozó
Nem: Férfi
Életkor: 46 (születésnap: május 14.)
Testalkat: Első blinkre bizonyára őt tennék a magasságával és az alkatával az "átlagos" címszó alá. Amúgy nem hagyja magát eltunyulni, de ezt - hogy teszemazt szélesebb a válla - nem sokan akarják kiszúrni.
Vonások: Széles koponya, áll, jelentős, kicsit slég orr és állandó borostaárnyék jellemzi. Igencsak kifejező és változékony a mimikája, melyhez ott vannak a ráncai is. Apró pigmentpöttyök futnak szét az orra, járomcsontja fölött és a homloka két oldalán, de emellett semmi különös.
Szem: Kerek, kompett szivárvány a mogyoróbarnától átmenetes körökben a zöld és a kék felé a pupilláig. Ha nem is nagy, mégis hangsúlyosnak tűnnek a szemgödrében, és asszimetrikusnak.
Haj: A barna egy világos-vöröses árnyalata. A formája pedig kicsit hosszabbra hagyott és pont olyan, mint mikor megmossa az ember, kutyamód megrázza és valahogy úgy marad. Jól.

Általános öltözet
Hivatalból hivatalos, állnak rajta az semleges színű öltönyök, az ingek, a félcipők. Azonban ebben is van valami hanyag elegancia, ami inkább a tartásából és a gesztusaiból származik - mert bizony a nyakkendő nincs megoldva annyira, hogy ez indokolt lehessen. Egyébiránt inkább a farmereket, pólókat, atlétákat és a csupasz lábfejet részesíti előnyben, és csak néha tűnik ilyenkor slamposnak... még épp nem suttyónak.

Első benyomás, kisugárzás
Egyszerű ember... nek tűnne, ha nem szaglana messziről róla a kölyök-likantrópokra jellemző kajlaság. Persze, ő nem kölyök már, de valahogy mégis ott van benne ez az elemi szertelenség. Egyébként láthatóan nem csicsáz túl semmit az életben, a normális emberi lét legtöbb funkcióját minden tekintetben el tudja látni, emellett láthatóan képes a lelkesedésre, de leginkább az átszellemülésre és ugyanennyire a látványos elmélyülésre is. Az a fajta ember, akinek nincs gondja a kapcsolatteremtéssel, a kitartó munkával, szeret és reméli, hogy képes a dolgok mögé látni. Ám mégis adódnak szituációk, ahol egy gyermek értetlenségével nem látja a fától az erdőt... természetesen többnyire akkor, ha személyesen érintett. Épp ezért tudnád legfeljebb a haveri körödben elképzelni, de közelebb inkább nem.

Leírás

- Szagolj csak bele a levegőbe. Jó, mi? Tiszta. Ez az egész hely a nővéremet juttatja eszembe. Mi is ugyanígy a városon kívül játszottunk, felpattantunk a bringánkra aztán irány a mező. Vacsora előtt haza sem néztünk. Nem kellett zárni az ajtókat, nem volt se internet, se okostelefon, se semmi...

- Ha tőled két percre elvennék a mobilodat, katatón skizofréniába esnél.

- Látszik, hogy még mindig nem ismersz. Engem már csak a munkám köt a városhoz. De amint leszerelek, tudod hová megyek? Egy ilyen helyre.

- Amint leszerelsz?

- Amint... valamikor... egyszer.

- Egyezzünk meg abban, ha te leszerelsz és letelepedsz egy külvárosi házban, akkor én azonnal zárdába vonulok.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.18. 13:08:57

Üzenet küldése