A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Királyházi Dominik

 
Beosztása:
Nem: férfi
Életkor: 22 (születésnap: március 01.)
Testalkat: Nyúlánk testalkatú, de nem mondható izmosnak, viszont a szél azért még nem fújja el.
Vonások: Már úton a haladó férfivonások felé, ám kisfiús arca nem tükrözi kamaszkorát.
Szem: Égszínkék, sejtelmesen, kedvesen csillogó.
Haj: Szőke, félhosszú, hol zselézett, hol vasalt.
Általános öltözet
Öltözködését a fiúsan világos színek jellemzik. Úgy öltözködik, ahogy neki tetszik, persze márkás cuccokban, a divatot félszemmel követve teszi ezt. Hiszen nem rángatna magára rózsaszín cuccokat, marad a kéknél, sárgánál, zöldnél, szürkénél, feketénél. Így állítja össze a ruháit. Az ünneplőt nagyon utálja, nem akarja felvenni, de muszáj neki. De egy-egy divatos inget, farmerral és gördeszkás cipővel látni lehet rajta. Fontos kiegészítői között találhatók a fullcap sapkák, nagy választékban.
Első benyomás, kisugárzás
Dominikról első benyomása az embernek az lehet, hogy kedves, nagyon. Jó lelkű, és kerüli az ellenségeskedést. Ha valaki úgy viszonyul hozzá, inkább tovább áll. Türelme nagyon sok van, és pozitív emberke. Szinte sosem látható mélabúsnak, rosszkedvűnek. Könnyen fel tud vidítani másokat. Nem szófukar, ha megered a nyelve, sokat tud beszélni. Könnyen megsértődik, és ebből következik, hogy haragtartó, nem célszerű megbántani.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Élet a Martion előtt:

1996. március első napján látta meg a napvilágot Pécsett, tisztavérű mágusok gyermekeként. A család Pécs szélén lakott, és máig is ott lakik, egy kisebb kúriában. Tehetősek igaz, de nem nagyon hangoztatják, és igyekeztek ezt Dominiknak is megtanítani. Az apja /Királyházi Bence/ szerpentárius, és az anyja /Túri Anna/ is szerpentárius. Ők itt, a Martionban ismerkedtek össze. Dominiknak boldog, egyszerű gyermekkora volt, hiszen sok mindent megkapott, de a szülei nem kényeztették el. Ez meg is látszik azon, hogy egyáltalán nem egoista, sőt. Nagyon békés, szerény természetű. Gyerekkorában is sok barátja volt, akikért akkor is megtett mindent, ami csak tőle tellett, ahogy ezt most is megteszi. Ahogy nőtt, egyre kezdett bohókásabb lenni, eleven gyerek volt, hiszen sok gyermekcsínyt hajtott végre, ennek áldozatai leginkább szülei voltak. Tíz éves korától kezdve basszusgitározik. Nagyon szereti a zenét, él-hal érte. 2003-ban született egy kishúga, aki a Julianna névre hallgat. Nagyon szereti a kistestvérét, bármit megtenne érte.

12 éves korában felvételt nyert a Martionba, és az iskolába érkezvén a Lelkek Tükre a Neredin ösvényére osztotta be őt. A szülei nagyon örültek neki, hiszen mindkettejük Neredines volt, és ezen az ösvényen ismerkedtek össze.

A Martionban:

A Neredin ösvényén sok barátot szerzett, de ezek a barátok az évek folyamán mind felszívódtak, és elmentek. Két évvel ez előtt, elkezdte érdekelni komolyabban a rapp, azóta rapszövegeket ír, és zenét is szerez, már amennyire a basszusgitárjával tud azt. Az évek során kamaszodott, és előbújt egy kicsit a "rosszabbik énje". Ezt úgy lehet értelmezni, hogy nagyon-nagyon ritkán szeret kirúgni egy picit a hámból és olykor-olykor hajlamos elkövetni bizonyos dolgokat. De nem vészes, amúgy, a hétköznapokban is megmarad ugyanazon rendes srácnak, és nagyon ritkán bulizik. Jelen pillanatban vár a csodára, hogy valaki felfigyeljen rá, és építgeti az zenei karrierjét, amennyire sikerül. Nem tudja, hogy még mi lesz belőle, hiszen van két éve az érettségiig, és a pályaválasztásig. Egy biztos, a zenével szeretne foglalkozni. 'B' terve is van, mégpedig a következő: ha a zenélés nem jönne össze, akkor tanári pályára akar menni... Ott is részletesebben a Bűbájtan felé, hiszen ebből a tantárgyból a legjobb.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.04.04. 12:10:51

Üzenet küldése