A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kis Virág

 
Beosztása: Segítő
Nem:
Életkor: 18 (születésnap: július 18.)
Testalkat: Apró, kicsike lány, a maga százhatvan centijével igazán nem túl magas. Ott gömbölyödik, ahol kell, ennek ellenére mégis olyan, mint akit elfúj az első szellő.
Vonások: Nem csak gyönyörű, de kedves is, az a fajta, ami már elsőre elbűvöli az embereket. Szeplős pofiján széles nózi ül.
Szem: Világoskék, mandulavágású, enyhén távolülő szeme többnyire derűről árulkodik.
Haj: Derék alá érő, természetes vörös loknijai vidáman göndörödnek csigákba. Szeret vele foglalkozni, olykor sötétebbre, világosabbra festeti, kiegyenesíti.
Általános öltözet
Kifejezetten szeret változatosan öltözködni, de bármit is viseljen, mindig ügyel küllemére, mindig csinos. Többnyire a nyakában viseli keresztjét, bár ezt nem igazán szokta társaságban mutatni.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves, mosolygós, érdeklődő. Kifejezetten szimpatikus, aranyos teremtés, aki szívén viseli mások sorát. Hangja kellemes, lágy tónusúan rekedtes.

Leírás

1800
Fattyú: engedély nélkül beölelt, ifjú vámpír.
A fattyúk sorsa többnyire az, ami nemzőjüké: végső halál. Kivéve, ha valaki kezességet vállal kinevelésükét.

Beölelését követően élete legrosszabb negyvennyolc órája következett, legalábbis mióta az eszét tudja. Nemzőjével sosem találkozott, ellenben az akkori Herceg emberei nem ígértek sok jót neki, még ha az ő fogalmazásukban „igen szép arcú” is volt.
Kilátástalan helyzetéből Gellért, illetve az ő nevelőatyja mentette ki, akik kezességet vállaltak érte, s tejben-vajban fürösztötték, míg magára nem lelt.
Kis virágocskának, rózsaszálnak becézték, s mire kiderítették, ki is lehetett életében, már egészen hozzászokott ehhez.

1895
Míg nevelőatyjai felügyelték, sok mindent kipróbált, hogy magára leljen, bár korábbi családját sosem kutatta fel. Nem volt nevelőatyja mellett, mikor utolérte a végső halál, de azóta tudja (mintegy isteni szikraként), hogy neki épp úgy feladata törődni az elveszettekkel, ahogy anno ővele is foglalkoztak.

Mai napig a Hercegségen dolgozik, és segíti azt, aki kéri, aki mellé kiutalják. Halk szavú beszélgetőtárs, a legtöbben szeretnek a közelében tartózkodni, jó szívéről ismert.

//Karakterkép: Scarlett Pomers//


Aktuális állapot:
Farmert, felette pedig egy bőujjú, fehér blúzt visel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.18. 00:25:24

Üzenet küldése