A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kiss Médea

 
Beosztása: ELTE-EMK - Pedagógia
Nem:
Életkor: 27 (születésnap: március 10.)
Testalkat: Nem egy izomkolosszus, de az első tavaszi szellő sem fogja magával repíteni - teljesen átlagos. Magasságát tekintve pedig nem nőtt felhőkarcolónak, mindössze 165 cm.
Vonások: Az orra talán kicsit nagyobb az átlagosnál, illetve a hajszínének erős eltérése a szemöldökétől, ami feltűnő.
Szem: Jégkék.
Haj: Szőke, hosszú, hullámos/loknis.
Általános öltözet
A szekrényében felfedezhető darabok inkább kényelmét szolgálják, mint a divatot, így elég vegyes a választék. Megjelenésére azonban sosem lehet panasz, arra azért mindig gondosan odafigyel, hogy alkalomhoz illően válasszon közülük.
Első benyomás, kisugárzás
Nem ő az, aki összerántja a társaságot egy hétvégi kiruccanáshoz, viszont a világért sem hagyna ki egyet sem, ahova hivatalos. Nem egy elveszett lélek, feltalálja magát kevésbé ismerős környezetben is, de nem ő lesz az, aki odaül melléd, ha egyedül ücsörögsz egy bárban a pultnál.

Leírás

Székesfehérváron született, békés gyermekkor, szüleivel jó kapcsolat jellemezte mindig. Különleges mágikus képességeinek köszönhetően kiemelkedő figyelmet kapott környezetétől, tanulmányai alatt is külön képzésben részesült. A Mirarxban kezdett, a Martionban (Ferfex) folytatta, majd a Tehetséggondozóba került, hogy tökéletesítse tudását a földmágiával kapcsolatban, illetve abeomágiát tanuljon. Barátságos természet jellemzi, ami kifejezetten előnyére válik, hiszen ha bárkivel is összetűzésbe kerülne, fizikailag képtelen lenne megvédeni magát, kivéve, ha van lehetősége mágiát alkalmazni védelme érdekében.Bár komolyabb végzettség nélkül már biztosan nem marad, hiszen a Kormonban a 2013-2014-es tanévben sikeresen lediplomázott, úgy néz ki, hogy egy darabig még maradni szeretne az iskolapadban. De csak azért, hogy később ő tarthasson majd órákat a tudásra szomjazó diákoknak. Szeptemberben kezdi meg tanulmányait az ELTE-EMK pedagógia szakán.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.11.30. 18:19:51


Ez a karakter rendelkezik egy Faramuci nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése