Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kiss Melissza

 
Beosztása:
Néha azt gondolom, bár felhő lehetnék... csak sodródnék előre, szállnék, ahová a szél repítene engem.
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: november 03.)
Testalkat: 160 cm magas, körülbelül 55 kg. Éppen megfelelő.
Vonások: Kellemes arc, puha bőr, csillogó szempár.
Szem: Zöld
Haj: Szőke
Általános öltözet
Követi a divatot, hiszen meg is teheti, mivel a családi háttere megengedi ezt neki. Mindig stílusosan öltözködik, szépen összekombinálja a színeket attól függően, hogy milyen a kedve jelenleg. Ékszereket ritkán hord, maximum csak egy-két karkötőt valamint kedvenc nyakláncát és fülbevalóit. Minden féle ruhát kedvel, ha kell még fiúsan is fel tud öltözni. Nem követ semmilyen zenei stílust, mindent szeret, így ez nem befolyásolja túlságosan az öltözködési stílusát.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves. Igaz, lehet, hogy első benyomásra ellenségesnek tűnhet, de nem kell első látásra elítélni. Ő az a típus, akit ha nem kérdezed, inkább hallgat. Vigyázni kell, hogy mit mond neki az ember, mivel könnyen megbántódik. Ezen kívül jószívű és együttérző is. Szeret irányítani és elég nagy gondot okoz neki, ha ki kell engednie ezt a keze közül. Intelligenciája kitűnő sőt, a memóriája is igen jó. Kitartása és türelme hatalmas. Nem szereti a tömeget, inkább csak a szűk baráti kört. Ha beleszeret valakibe, akkor nehéz elengednie magától.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Igen jómódú család második gyermekeként látta meg a napvilágot Angliában. Nem sokáig éltek ott, hiszen apja már régóta szeretett volna szülőországába visszaköltözni így miután megkapta a munkát, amire jelentkezett, Sopronba költöztek. Mivel anyja angol származású, ezért Melisszát két nyelven tanították beszélni. Ennek ellenére, magyarul mégis sokkal jobban tud, mint angolul, ám ettől függően hasznára vált a nyelvtudása a későbbiekben. Mivel a családban mindenki mágus, ezért nem kérdőjelezték meg, hogy a lány is az lesz e. Melissza rendelkezik egy tőle két évvel, idősebb lánytestvérrel (Karolina) és egy tőle egy évvel, fiatalabb fiútestvérrel (Olivér).
Már kiskorában is nehéz eset volt, ugyebár az erős akarat, a makacssága már akkor is jelentkezett. Nagy tudásvággyal rendelkezik és ezen kívül eléggé kíváncsi is, de ez a természetéhez tartozik. Szívesen segít bárkinek, persze csak az olyan dolgokban, amiket ő is tud. Imád rajzolni, evvel bármikor el tudja ütni az unalmasnak tűnő hétköznapjait is.
12 éves korától kezdve jár a Martion Mágustanodába, amikor ugye jelentkeztek első jeleni annak, hogy ő is különleges. A Lelkek Tükre nem gondolkodott sokat rajta, a Neredin ösvényre osztotta be, ahová a lány elég könnyen be is tudott illeszkedni. A további tanulmányairól még nincs túl sok elképzelése, erősen gondolkodik rajta, hogy vajon mit szeretne csinálni az elkövetkező években.


//User elérhetőségei belső üzenetben megkaphatók. Karakterkép: Amanda Seyfried//

Aktuális állapot:
Öltözet

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.01.12. 13:31:38

Üzenet küldése