A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Klaus Zimmer

 
Beosztása: Rúnamester
Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: január 01.)
Testalkat: Magassága nem épp kiemelkedő, legnagyobb jóindulattal is nyüzügének nevezhető elhanyagolható fizikumával.
Vonások: Talán csak kissé elálló fülein akad meg az ember szeme, egyébiránt kifejezetten jellegtelen.
Szem: Ha lehet, kerüli a szemkontaktust, így az ember egészen meglepődik kifejező, mélykék szemei láttán.
Haj: : Kócos, fekete üstök, ami kétséges, hogy miféle fodrászt látott valaha is.
Általános öltözet
Póló, esetleg ing valami kényelmes nadrággal. A kapucnis pulóver is nagy kedvencévé vált. Nem igazán lényeges neki, hogy mit visel, a kényelem jegyében telnek a napjai.
Első benyomás, kisugárzás
Kisugárzás? Nos, olyanról kevéssé beszélhetünk. Szürke egér a tömegben. Ha társaságban van, észre sem venni, nem szól, leginkább nem létezésével tűnik ki. Ha mégis megszólal, általában az emberek első reakciója a döbbenet, hogy ott tartózkodik. A második: „Szaki, ez zseniális!”

Leírás

Szaki, a rúnamester:
Zseniális egy fazon, igazi géniusz. Azt rebesgetik, a lehetetlennel határos rúnákkal kereskedik, és az agya olyan, akár egy hatalmas könyvtár. Mi, hogy túlzásnak tartod? Ugyan már, hiszen én is Schwartz-tól hallottam! Az is köztudomású, hogy annak a Walter vámpírnak a sleppjébe tartozott. Igen, a szőke, kölyökképűnek, úgy bizony! Hogy mégis hogy találod meg? Hát az biztos, hogy a neve nincs benne a telefonkönyvben. De tudod, hogy megy ez, ez ismeri azt, az egy nagyobb embert, aki már biztosan tudja, hogyan lehet kapcsolatba lépni egy ilyen vámpírral. Igen, mert hogy még vámpír is!

Szaki, a személy:
Hogy ki? Klaus? Nem tudom, kiről beszélsz… Maximum abból a hülye sorozatból rémlik, a vámpírosból. Mi, hogy egy személy? Nem, tutira nem. Jaj, hogy ő! Klaus a neve, komolyan? Hát, nem is tudom, olyan átlagos arca van. Semmilyen. De az elálló fülei rémlenek. Ő az, aki folyton csendben ül a sarokban, és nem szól egy szót sem, csak gubbaszt a rajzai felett. Fura pasas. El nem tudom képzelni, hogy lett ebből vámpír. Mégis kinek volna hasznára?

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.03.24. 08:51:09

Üzenet küldése