A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Klier Bence

 
Beosztása: Emlékkereskedő
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: december 29.)
Testalkat: 185 centiméter magas, ehhez képest azonban elég vékony.
Vonások: Nem épp gyönyörű arcberendezéséről híres, de érzelmei függvényében fizimiskája olyannyira képes megváltozni, hogy némely esetben még helyesnek is mondhatnánk. Arcán anyajegyek sorakoznak, feltűnően világos szemén kívül ezt nevezhetnénk különleges ismertetőjegynek.
Szem: Világoskék
Haj: Göndör, barna
Általános öltözet
Nem túlzottan elegáns, de ad magára. A feltűnő, élénk színeket kerüli, leginkább sötét ruhákban jár, jellemző rá az ing illetve az öltöny, de egyszerű farmerben és pólóban is láthatod. A feltűnést mindenesetre igyekszik kerülni.
Első benyomás, kisugárzás
A régi és a modern furcsa egyvelegét látod, mikor ránézel. Fehér ing, szövetnadrág, vagy egy egyszerű fekete póló és rövidgatya - mégis, valami furcsa hangulat lengi körbe Bencét, mintha a pillantásában látnád a régmúltat. Alapvetően nem túl beszédes, mégis könnyen teremt kapcsolatot, simulékony stílusával bárkivel bármiről képes elbeszélgetni, furcsa vonásai ellenére a legtöbbek szimpatikusnak találják, azonban első blikkre nem tűnik kedvesnek, egészen addig, amíg ki nem nyitja a száját. Mozdulatai ívesek, mintha ki lennének dolgozva; kissé manírosak, de csak időnként tűnik fel, hogy kissé természetellenesek.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.07.10. 23:09:59

Üzenet küldése