A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Klugwasser Éva

 
Beosztása: a Mráz Kálmán Internátus diákja
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: január 13.)
Testalkat: Magas, karcsú nő légiesen könnyed csontozattal.
Vonások: Kissé szögletes állkapcsa karakteressé teszi amúgy lágy vonású arcát.
Szem: Szemei mélykékek, tekintete igéző, sűrű sötét szempillái magukra vonják az ember tekintetét.
Haj: Dús, selyemfényű méz-szőke haja erősen hajlamos a göndörödésre, bár előfordul, hogy reggel egyenesre simítja.
Általános öltözet
Olyan alakja van, amin a keresztbe vetett rongy is divatosnak hat. Ezzel tisztában is van, és ki is használja. Azaz ember, aki teremti, és nem követi a divatot, így nem meglepő, ha koktélruhában jelenik meg a discoban, de az sem, ha farmer miniben az iskolában.
Első benyomás, kisugárzás
Első ránézésre elbűvölő, udvarias, bájos. Csak keresztbe ne tegyél neki, mert mint a nők általában, ő is hátulról támad. A felszínen könnyed, csábos, kellemes társaság, és csak kevesen vannak, akik a látszat mögött meglátják az erőt.

Leírás

Drága Bátyám!

Bécsből írom levelem, ahol új otthonomba próbálok beilleszkedni. Bár még csak két nap telt el az esküvő óta, már helyére tettem a személyzetet. Tisztáztam velük, hogy ki a ház új úrnője, ugyanis a házvezetőnő eddig szabad kezet kapott, és elégé el volt kanászodva. Nos, ennek most vége. Először nagy volt az ellenállás, de végül kiderült, hogy nem hiába nevelt anyám a háztartás irányítására, megtört, és már minden rendben. Képzeld, nyáron kezdjük a felújítást.

Drága Farkasom! Nincs rá szó, mennyire hiányzol! Írj kérlek mielőbb, hogy tudjam milyen Edinával az élet!

Sokszor csókol a te Evitád

Vikoooo!

Már csak két nap, és visszatérek, de el nem tudod képzelni, mennyire várom! Bár a férjem nem rossz fogás, hogy mennyire nem, az legjobban akkor derült ki, mikor megláttam a villát. Villa? Inkább palota! Be kell látni, hogy az osztrákok értenek az építkezéshez, és a kert is vadító! Persze bőven van mit csinosítani, de alapvetően csodás! Persze ezt a lelkesedést inkább megtartom magamnak, még a végén elbízná magát!

Drága Vikim! Néha unalmamban már csak azzal szórakoztatom magam, milyen arcot vágnál erre a fellengzésre, ami itt megy! Ha a mi kis Családunk sznobnak tartod, akkor elképzelésem nincs milyen szóval illetnéd az osztrák die Familiet. Mellettük néha esküszöm suttának érzem magam. Próbálok kemény lenni és erős, de csak arra vágyom, bár itt lehetnél velem, te mindig tudod hogy önts belém önbizalmat, és most olyan nagy szükségem lenne rá!

Nem ismerek itt senkit, és az egész társaság mintha csak arra várna, hogy kivetni valót találjanak bennem. Azt hiszem, rémesen gyűlölik, hogy egy "senkiházi" magyar lány lett az ifjabb Klugwasser hatalmas birtokának úrnője. Tudom, ha itt lennél, letolnál érte, azt mondanád ne törődjek velük, és legyek büszke és önmagam! De olyan nehéz itt, ahol senkit sem ismerek, nem olyan, mint otthon, ahol egy család vagyunk!

Ezennel abbahagytam a nyifogást, mert igazad van, ez aztán az igazi "first world girl's problem"!

Bármi is legyen, hétfőn reggel találkozunk a suliban! Kérlek, írj addig, mi van a te Zűrös Zoránoddal?

Epedve várom válaszod!

Ölel pletykák nélkül sorvadó barátnőd, Éva


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.09. 13:18:29

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése